LUNA TRAŽI PSIHIJATRA I PRETI SAMOUBISTVOM: Đoganijeva pred nervnim slomom i ono što je odlučila je STRAŠNO!
Foto: Printscreen

NE MOŽE DA IZDRŽI PRITISAK

LUNA TRAŽI PSIHIJATRA I PRETI SAMOUBISTVOM: Đoganijeva pred nervnim slomom i ono što je odlučila je STRAŠNO!

Stars -

Luna Đogani nije baš bila spremna da ponovo bude deo rijaliti programa „Zadruga“.

Iako je tvrdila kako je psihički jaka, te da će moći da izdrži sve ono što nosi nova sezona najgledanijeg šou-programa, očigledno da joj to ne polazi za rukom. Đoganijeva je od produkcije pre nekoliko dana navodno tražila da joj dovedu njenog psihijatra koji je lečio nakon što je izašla iz „Zadruge 1“.

Luna je još tada otkrila novinarima da pije antidepresive, te da joj je mnogo bolje. Ipak, stanje joj se i te kako pogoršalo nakon što je ponovo ušla u rijaliti.

foto: Vladimir Šporčić

- Danima plače i ne može da dođe sebi. Mislila je da će biti jača, međutim psiha joj svakodnevno popušta. Bukvalno je rekla da će se ubiti koliko joj je teško. Tražila je od produkcije da joj dovedu psihijatra koji je lečio napolju, jer samo uz njega oseća sigurnost, te želi da je on posavetuje kako da se izbori s emocijama - otkriva izvor.

- Sve u „Zadruzi“ je podseća na Slobodana. Ona bi vrlo volela da ga ponovo vidi i veruje da bi se on tada ponovo zaljubio u nju. Verujem da je njen glavni razlog ponovnog ulaska bio i taj da Slobi skrene pažnju na sebe i na činjenicu da ga nije prebolela - kaže izvor.

foto: PrintScreen/Youtube

Đoganijeva je pre ulaska u „Zadrugu“ otkrila kako odlazi kod psihijatra koji se zove Zoran, a koji joj je mnogo pomogao.

- Mnogo ga volim, zaista mi je promenio život nakon izlaska iz rijalitija. Dao mi je da pijem tablete, uz pomoć kojih sam rešila donekle probleme. Zaista sam bila pod velikim pritiskom. Terapiju ću nastaviti da uzimam u „Zadruzi“ da bi mi bilo bolje - otkrila je Luna pre ulaska u drugu sezonu.

Mlada blogerka je nedavno ispričala zadrugarima kako zbog terapije koju uzima ima problema sa licem i bubuljicama, te da razmišlja da prestane da pije te tablete.

Lunina drugarica Sloba će joj doći glave! Bliska prijateljica Lune Đogani kaže da je šokirana njenim ponašanjem. - Zaista smo svi mislili da će promeniti svoje ponašanje i da više neće pričati o Slobodanu, ali ne, ona nastavlja po starom. Priče o njemu će joj doći glave - kaže Lunina drugarica.

Kurir.rs/Alo/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track