POTPUNO SE PROMENILA

NJEN RAZVOD JE UZDRMAO BALKAN, SAD JE U VEZI SA TURSKIM MILIONEROM: Objavila je sliku iz detinjstvu i teško da ćete joj poverovati da je imala samo JEDNU OPERACIJU (VIDEO)

Stars -

Pevačica Emina Jahović, koja se razvela veze od Mustafa Sandala s kojim ima dva sina, objavila je na Instagramu fotografiju iz detinjstva na kojoj je izgledala poput dečaka.

"Da sam dečak... Veliki", napisala je Emina uz fotografiju koju je postavila i izvazvala lavinu komentara

İf İ was a boy...? very #tb

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina) дана

"Ove Emine se ja sećam. Glavne face u školi Trsi", glasio je jedan od komentara.

Dinner time?

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina) дана

Turski mediji našu pevačicu upoređuju sa Penelope Kruz, a turski mediji je povezuju sa turskim milionerom Sadetinom Saranom. Ona te navode još nije komentarisala i čini se da kao da se ne obazire na priče koje trenutno kolaju o njoj.

Iako se Emina svakodnevno ide u teretanu i vodi računa o svom izgledu, mnogi joj ne veruju da je imala samo jednu operaciju, pa je tako jednom prilikom svima odgovorila i začepila usta kada je reč i estetskim intervencijama.

??

Објава коју дели Emina Jahovic (@yaemina) дана

"Kada smo već kod operacija, došlo je vreme da vam kažem i potvrdim iz prve ruke sve stvari vezane za isto, koje ne znate. U životu na sebi nisam radila ni jednu plastičnu operaciju, sem operacije nosa koji sam prvi put slomila sa 14 godina. Sa 14 godina nisam mogla da se operišem jer su se kosti lica još uvek razvijale pa sam morala da sačekam. Što sam učinila u 21. godini, napisala je ona na "Tviteru".

"Moje usne su potpuno prirodne i pune. Mama bi mi često govorila da su najlepše što imam na sebi. I svim tim iskompleksiranim, genetičkim mutacijama koje su same sobom nezadovoljne, moram da kažem nažalost, majka priroda na meni nije štedela", demantovala je i da je uvećala usne.

Kurir.rs/Foto Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track