GOCA TRŽAN GODINAMA ŽELI DETE SA 14 GODINA MLAĐIM RAŠOM: Sad je pevačica otkrila koliko često ima seks! ŠOK!
Foto: Zorana Jevtić

Ženo, svaka ti čast

GOCA TRŽAN GODINAMA ŽELI DETE SA 14 GODINA MLAĐIM RAŠOM: Sad je pevačica otkrila koliko često ima seks! ŠOK!

Stars -

Goca Tržan poslednje četiri godine pokušava da ostane u drugom stanju, ali joj nikako ne uspeva.

Vremena za odlazak na vantelesnu oplodnju nema, jer je, kako kaže, prezauzeta poslovnim obavezama i zakazanim gostovanjima. Međutim, ne gubi nadu da će se ona i njen četrnaest godina mlađi suprug Radomir Raša Novaković uskoro ostvariti kao roditelji.

Ako me pitaš da li imamo redovan seks, imamo. (smeh) Svako veče radimo na tome, ali nam nešto ne ide - kaže pevačica objašnjava zašto se još nisu podvrgli vantelesnoj oplodnji, koja je pomogla njenim koleginicama Seki Aleksić, Ivani Selakov, Ivani Peters i mnogim drugim da se ostvare u najlepšoj ulozi.

- Mi kad odlučimo da ćemo to da uradimo, uradićemo i desiće se, ubeđena sam. Bili smo na korak do odlaska na vantelesnu, ali su nam se isprečili posao, obaveze, nastupi i mnoge druge stvari - kaže Goca.

Trenutno je, kako kaže, preokupirana poslom, ali i ćerkicom Lenom, koja je krenula u peti razred.

- Sad smo obuzeti školom, a krenuo je i pubertet, kojeg se pomalo plašim - iskrena je Goca.

foto: Marina Lopičić

Iako su na TV "Pink" i TV "Hepi" trenutno najaktuelnija dva rijaliti šou programa "Zadruga" i "Parovi", u kojima gledamo Gocinog bivšeg supruga Ivana Marinkovića, ali i Miljanu Kulić, sa kojom je Ivan dobio sina, pevačica kaže da ih ne prati i da je ta priča ne zanima. Novine ne čita i ne zna šta se dešava.

- Pravo da ti kažem, jedino ako padne meteor, onda će me zanimati. Sve ovo drugo je manje opasno - kaže Goca.

- Nemam ništa protiv, ali ja mislim da moja muzika ipak nije za tu vrstu zabave. Možda i jeste, ali meni se čini da mi tamo nije mesto. Nemam ništa protiv toga, ali ja to ne pratim i ne zanima me - objašnjava Goca, koja, kako kaže, i bez rijalitija ima pune ruke posla.

Kada je reč o licu, često posećuje kozmetičara, ali da još nije otišla "pod nož".

- Nisam radila ništa u smislu operacija, ali zato botoks koristim godinama. Stavljam ga na ovu "mrču" između obrva jer se stalno mrštim, radim mezoterapije lica... - završava Goca.

foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/Alo/Foto Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track