ZA SANJOM KUŽET UZDIŠE CELI BALKAN: A malo ko zna da je bila udata za BODIGARDA, a svi problemi su krenuli kad je ostala trudna
Foto: Stefan Jokić

Lepa Brena joj bila kuma

ZA SANJOM KUŽET UZDIŠE CELI BALKAN: A malo ko zna da je bila udata za BODIGARDA, a svi problemi su krenuli kad je ostala trudna

Stars -

Voditeljka Zvezda Granda Sanja Kužet je jedna od najlepških voditeljki, a malo ko zna da je bila udata za člana obezbeđenja Željka Mitrovića, a kumovala im je Lepa Brena

Sanja Kužet je danas je u srećnom braku i sa suprugom ima sina.

Međutim, malo ljudi zna da je Sanja već jednom u prošlosti bila u braku i to sa članom obezbeđenja Željka Mitrovića, dok je mladencima u jednom luksuznom beogradskom hotelu kumovala Lepa Brena.

Sanja i Zoran Piper su se upoznali dok je lepotica radila kao prezenterka vremenske prognoze na TV Pinku. Član obezbeđenja veoma se potrudio da osvoji voditeljku koja mu se dopala, a posle samo nekoliko meseci zabavljanja, izgovorili su jedno drugom "sudbonosno da".

foto: Damir Dervišagić

Mladenci su tada organizovali luksuzno venčanje na kojem se pojavio veliki broj poznatih ličnosti, a Sanja je za kumu odabrala dugogodišnju prijateljicu Lepu Brenu. Ubrzo nakon toga, Sanja je saznala da je u drugom stanju.

Helloooo ? @mister_x_hairspa

Објава коју дели Sanja Kuzet (@sanja_kuzet) дана

Sanja i Zoran silno su se obradovali kada su saznali da će postati roditelji.

Međutim, pretpostavlja se da su upravo nakon trudnoće krenule nesuglasice, a par je nakon što se Sanja porodila, odlučio da se rastavi.

Ipak, voditeljka je oduvek isticala da je sa bivšim suprugom ostala u korektnim odnosima, te da njihov sin može da viđa oca kad god poželi.

foto: Printscreen Instagram

"Mi imamo zajedničko dete, pa je nemoguće da nemamo nikakav kontakt. Sve funkcioniše u najboljem redu. Upravo je ovog vikenda dete kod oca. Sve je kako treba", rekla je svojevremeno Sanja.

Ipak, ona je sreću pronašla u drugom muškarcu i danas je u srećnoj bračnoj zajednici, dok je u međuvremenu ponovo rodila sina.

Kurir.rs/Blic/Foto Stefan Jokić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track