MOJI SINOVI ĆE SILOVATI TVOJU BEBU, UZEĆE MU NEVINOST! Zorica Marković izgubila razum! Ovakav UŽAS nije viđen na televiziji!
Foto: Damir Dervišagić

Dno dna! monstruozne pretnje Miljani

MOJI SINOVI ĆE SILOVATI TVOJU BEBU, UZEĆE MU NEVINOST! Zorica Marković izgubila razum! Ovakav UŽAS nije viđen na televiziji!

Stars -

Zorica Marković u ponedeljak uveče potpuno je, izgleda, izgubila razum u rijalitiju „Zadruga“.

Pevačica je tokom žestoke svađe s Miljanom i Marijom Kulić prešla svaku granicu i u najgorem mogućem kontekstu pomenula dvomesečnu bebu Željka da su se svi zadrugari i gledaoci zgrozili.

foto: Printscreen Pink

Naime, njih tri su se žestoko posvađale, upućivale su najgore uvrede, nazivale se najpogrdnijim imenima, a onda su počele da pominju i decu.

- Miljana je najplaćenija prostitutka. Ona i njena majka su žabe sa pušačkim ustima. Kurvo jedna, je*em li ti mamu - započela je Markovićeva žestoku svađu.

Tada je uperila srednji prst ka Mariji, koja ju je u afektu uhvatila za isti i uvrnula ga, pa joj je pevačica uzvratila jakim udarcem u predelu grudi.

- Ti ćeš meni da lomiš prst, prostakušo! Za ovo ćeš debelo da mi platiš! Nisi svesna kome si se zamerila - vikala je Zorica.

foto: Printscreen Pink

U tom trenutku se ubacila Miljana.

- Ti nisi jaka verbalno čim udaraš. Uskoro ćeš da letiš odavde jer si nasilnica. Tri dana ti rok dajem. Odvedite je da joj se izmeri pritisak da ne crkne ovde - rekla je ona, a Zorica joj je uzvratila:

- Najplaćenija kurvo, ćuti. Tebe je*e kum, a tvoju majku doktor i bije je Siniša. Gledaj na šta ličiš, pušačice iz ve-cea, a tvoju majku ću da strpam u zatvor - izustila je Markovićeva.

Njene reči su iznervirale Mariju.

foto: Printscreen Pink

- Kafanska kurvo, dropljo, fuksetino matora, funjaro. Je l’ te nije sramota to da radiš? Pokazuješ mi ku*ac, a sinovi te gledaju. Je l’ imaš snajke ti? Je li, nesrećo jedna - insistirala je Kulićeva, a njena ćerka se nadovezala.

- Je l’ misliš da tvoji sinovi ne znaju šta radiš po kafanama - rekla joj je Miljana, što je bila kap koja je prelila čašu, pa je Markovićeva uputila jezivu pretnju Miljaninoj bebi.

- Je*aće ti Željka, Željku će ti uzeti nevinost - rekla je Zorica aludirajući na svoje sinove.

Ovim povodom pozvali smo Miljaninog oca Sinišu Kulića.

- Nažalost, ovo društvo mora da sluša takvog estradnog umetnika. Ona je svojevremeno bila pevačica, ali pregazilo je vreme. Njena muzika nije aktuelna, pa mora u rijalitiju da se dokazuje. Tačno je da je podvodila devojčice, a eto kako se ponaša i kako lupeta gluposti. Ona je rekla i da će Željka da baci u seno. Užas, nemam reči. Bez teksta sam.

Nervni slom

MILJANA HTELA DA BEŽI BEZ DETETA

foto: Printscreen

Miljana je nakon svađe sa Zoricom doživela nervni slom, pa je na sve načine pokušavala da pobegne iz „Zadruge“. Nišlijka je zapretila i članovima obezbeđenja da moraju da joj otvore kapiju. Najgore od svega je to što je ona htela da napusti rijaliti bez svoje bebe, pa je mami poručila da krenu, a da će se po sina vratiti kasnije.

Ni kriv ni dužan… Šoljom u glavu

ŽENE SE TUKLE, A STRADAO GIBA

foto: Printscreen Pink

Usled sukoba koji se u ponedeljak uveče dogodio između Zorice Marković s jedne strane i Miljane i njene majke Marije sa druge, deblji kraj je izvukao Giba Vasić. Njega je Miljana pogodila šoljom u glavu iako joj to nije bila namera. Ona je zapravo gađala pevačicu, ali je povređen jedan od blizanaca. U tom trenutku Gibin otac Rade se potresao, pa je Kulićkama uputio pretnje.

- Za ovo ćete mi platiti. Da strada moje dete od te budale! Zažaliće što je ušla u rijaliti. Mog sina da pogodi šoljom, to ja ne mogu da dopustim. Na ovome se neće završiti - urlao je Vasić.

Njegova supruga odmah je skočila da nasledniku ukaže prvu pomoć.

- Seljančure jedne, udarile na moje dete. Zovite Hitnu pomoć - vapila je Rada.

foto: Kurir

U ŠTAMPANOM IZDANJU KURIRA PROČITAJTE JOŠ

BESNI RAT MAFIJE! Srbin koji je trgovao dijamantima IZREŠETAN U JOHANESBURGU

OCENA ANALITIČARA: Kolinda mrzi Srbe iz dna duše, na sastanku s Tačijem minirala sporazum s Kosovom

OTKRIVAMO: Ko su funkcioneri SNS kojima se sprema šut-karta

OPASNOST: Smrtonosni virus širi se Evropom iz Nigerije, ugroženo 200 Srba od majmunskih boginja

SKANDAL! MEĐUNARODNA ZAJEDNICA ROVARI PO BALKANU: Zapad se meša u izbore u RS, za rušenje Dodika 32 miliona dolara

KAZNA! SVEŠTENIK ISKLJUČEN IZ CRKVE: Pop Jordo raščinjen zbog droge

VRŠNJAČKO NASILJE! NOVI INCIDENT U O. Š "RADE KONČAR: Napadnuti učenici koji su maltretirali Marka

MLADEN KRSTAJIĆ NAŠAO BEKA: Ćosić novi orao!

EKSKLUZIVNO! BIVŠA ZVEZDA REAL MADRIDA PRIČA ZA KURIR: Zvezda treba samo da uživa u Ligi šampiona

Novi broj

KRISTINA KIJA KOCKAR GOVORI EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Nikada neću biti nečija ljubavnica

I ove srede samo uz Kurir – najtiražniji magazin o poznatima!

U novom broju magazina Glossy pročitajte intervju Kristine Kije Kockar i pogledajte ekskluzivne fotografije sa letovanja na Sejšelima.

Ana Bekuta priča kako vaspitava svoju unuku, čemu je uči i šta je savetuje, Đorđe David govori o svemu što je prošao, tragedijama koje su mu se desile i da li je sredio život, a Stevan Anđelković otkriva zbog čega je odložio medeni mesec.

Živite život poznatih, čitajte Glossy!

foto: Kurir

Kurir / LJILJANA STANIŠIĆ

Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja