DRAGANA KATIĆ UŽIVA U VEZI SA 10 GODINA MLAĐIM BIZNISMENOM: Muškarci se ne bave promenom žena, oni tačno znaju da li je žena za OVO ILI ONO!
Foto: Printscreen Instagram

žena lavica

DRAGANA KATIĆ UŽIVA U VEZI SA 10 GODINA MLAĐIM BIZNISMENOM: Muškarci se ne bave promenom žena, oni tačno znaju da li je žena za OVO ILI ONO!

Stars -

Jednu od omiljenih srpskih voditeljki, Draganu Katić, život nije mazio, ali ona je i pored svih problema koji su je snašli uspela da zadrži pozitivan duh i osmeh na licu.

Ovog leta, ponovo je pronašla sreću u ljubavi i uplovila u vezu sa deset godina mlađim biznismenom. Pre dve godine, voditeljka je prošla kroz još jedan izuzetno težak životni period, kada su joj se za kratko vreme dogodile tri tragedije. Izgubila je veoma blisku prijateljicu, a zatim i roditelje, i priznala da je posećivala psihijatra kako bi lakše prebrodila ovaj veliki gubitak.

foto: Printscreen Instagram

"Muškarci vole da diskutuju o ženama mnogo više nego što to žene čine. Kada biraju ženu vode računa o tome za šta je biraju. Žene to malo fleksibilnije gledaju, jer one imaju osećaj da mogu muškarca da promene, a on se ne bavi promenom žene. Ova žena je za to, a ona je za ovo. Dok žena izabere muškarca i kaže sebi, pa okej, to mogu da promenim", izjavila je voditeljka.

Draganino životno iskustvo je bogato i ovim je pokrenula nikada prevaziđenu temu muško - ženskih odnosa.

Kurir.rs, Blic / Foto: Pritnscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track