NATAŠA BEKVALAC PRVI PUT POSLE DRAME KROZ KOJU JE PROŠLA: Pevačica otvorila dušu o muškarcima, ljubavi i udaji! Ja sam jedna BUDALČINA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ISKRENA

NATAŠA BEKVALAC PRVI PUT POSLE DRAME KROZ KOJU JE PROŠLA: Pevačica otvorila dušu o muškarcima, ljubavi i udaji! Ja sam jedna BUDALČINA! (VIDEO)

Stars -

Nataša Bekvalac se prvi put posle duže medijske pauze pojavila u emisiji gde je progovorila o svom privatnom životu.

Pevačica je prošla kroz veoma težak period zbog porodičnog nasilja, a sada je "otvorila dušu" o svemu što se desilo.

"Ja sam dobro. Desilo se mnogo stvari. Rodila sam drugu ćerku, moju veliku ljubav", rekla je Nataša i otkrila kako je došlo do toga da se zaljubi.

foto: Printscreen

"Mogu da budem otvorena, jer si mi prijatelj, pa onda "lupetam". Kada je zaljubljivanje u pitanju malo sam i "guglala". Zaljubiti se je nešto kao bolest, naučnici kažu da su procesi u mozgu kada se to desi jednaki tome kada uzimate prejake opijate. Grčki Bog zaljubljenosti prikazan je kao dete sa strelom, pa on gađa kako stigne. Ja sam jedna budalčina", rekla je Nataša.

S obzirom da se Nataša više puta udavala, rekla je kakav je njen plan u budućnosti.

"Ljudi se šale kada su moje udaje u pitanju. Jedna devojka je pisala kako se nikada nije udala i ostalo, a ja sam pomislila: "Da li te neko pitao?" Bilo je ponuda, a ja sam se 3 puta udavala. Kada je to u pitanju, više neću da robujem formi već suštini. Ja plovim između patrijarhalnog i onog što društvo nameće. Kako mogu da budem devojka i imam dete i ostalo", izjavila je Bekvalčeva.

foto: Printscreen

"Mislim da je svaki muškarac pravi za tebe u pravom momentu. Ti njih privlačiš svojom energijom. Ja ću se truditi da se meni dopada moj odraz u ogledalu i onda ću privlačiti i muškarce kakve treba da privlačim", rekla je Nataša svoje mišljenje o muškarcima.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/TV Pink

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track