CECA RAŽNATOVIĆ ISKRENO O SVEMU: Progovorila o muškarcima, zašto je OČAJNA zbog Anastasije, a njena izjava o ponovnoj udaji je ŠOK! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

OTVORILA DUŠU

CECA RAŽNATOVIĆ ISKRENO O SVEMU: Progovorila o muškarcima, zašto je OČAJNA zbog Anastasije, a njena izjava o ponovnoj udaji je ŠOK! (FOTO)

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović je otkrila da u njenoj kući vladaju druga pravila od onih uvreženih u Srbiji, a da je to upravo zbog toga što je ona sama, a njena ćerka zauzeta.

- Budući da je Anastasija u vezi, a da ja nisam, što se tiče onog poznatog „Gledaj majku, biraj ćerku“, kod nas je obrnuto, pošto je majka slobodna. Tako da važi „Gledaj ćerku, biraj majku“ - našalila se folk zvezda, a potom dodala da i njoj neretko zafali muškarac i da bi muški zagrljaj bio poželjan kao kakvo dobro krzno.

A moje ❤️ je ?......

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic) дана

- Nekome je bolje da ga grli muškarac, a neko više voli bunde. Zavisi ko šta voli, a ja volim i jedno i drugo. Što da me muškarac ne grli kao bunda ili bunda kao muškarac?! Sigurno se ne bih bunila - rekla je Ražnatovićeva i objasnila da je bela kombinacija koju je obukla ne sluti na udaju.

- Što se tiče ove moje bele odevne kombinacije, ne sluti ni na šta. Belo sam probala u prošlom veku. Bila sam davno udata, a ako sam pametna, neću se udavati opet. Što ne bih bila devojka do kraja života?! To je divan osećaj i ne smeta mi da ostane tako. Živela sloboda! - naglasila je Ceca i objasnila koliko joj vremena treba da se spremi za izlazak.

- Kada se čovek dobro organizuje, sve ide lako. Profesionalna sam i ne volim da kasnim kad idem negde, niti to podržavam kod ljudi. Moja Tasa se popravila i više ne kasni. Urodilo je plodom to što sam je stalno grdila - priča Ražnatovićeva.

Anastasija: Mama mi krade saradnike

Anastasija Ražnatović odnedavno je pevačica, pa sada oko sebe mora da ima tim ljudi koji brinu o njenom izgledu. Tu je, međutim, naišla na problem, jer joj, kako kaže, mama malo-pomalo otima saradnike.

- Krade mi ljude, ostavlja me bez saradnika. Očajna sam - požalila nam se Anastasija, ali je Ceca odmah objasnila svoje poteze:

- U poslednje vreme volim da eksperimentišem sa stilovima. Mnogo mi se svidelo šta Anastasijin frizer radi sa kosom, pa sam morala da ga ukradem. Sada je više sa mnom, nego sa njom. Polako joj uzimam sve saradnike, ali moraće da se navikne - zaključila je Ceca.

Kurir.rs/Alo/Foto Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja