RADA VASIĆ KROZ SUZE O SINOVIMA MIKI I GIBI: Vodila sam ih kod lekara, uzimali su im krv i mokraću... O Bože, da li sam nešto zgrešila?! (VIDEO)
Foto: Printscreen Pink, Printscreen Instagram

Otvorila dušu

RADA VASIĆ KROZ SUZE O SINOVIMA MIKI I GIBI: Vodila sam ih kod lekara, uzimali su im krv i mokraću... O Bože, da li sam nešto zgrešila?! (VIDEO)

Stars -

Rada Vasić, koja je trenutno u rijalitiju Zadruga, krz suze je pričala o svojim sinovima Miki i Gibi i njihovim problemima jer izgledaju feminizirano. "Samo da si oni meni živi i zdravi. Njih ne mogu da krivim ni za šta. Više krivim sebe. Pitam se: O Bože, da li sam nešto zgrešila? Svi kažu, ja se u to ne razumem, čujem e vidi ovaj je ko žensko, gej! Ne znam šta je to gej, šta je to fejk. Ne razumem to, života mi", rasplakala se Rada dok je pričala o sinovima.

foto: Printscreen

"Ja sam decu vodila kod doktora, i oni su rekli, po krvi i mokraći, da idemo dalje, da imaju više ženskih hormona. Jer vidi se kako se oni oblače da više liče na žensko nego na muško. Imam starijeg sina i vidim sina i vidim njih. Ali od malena su takvi. Takvi su rođeni. Ništa ne mogu da odlučim ja. Ako imaju više ženskih hormona nek dobiju neku terapiju, da budu ili muško ili žensko, pa šta Bog da, to moram da trpim. Ali nije to svejedno, ja sam majka i to boli", kroz suze je rekla Rada u Amidži šou.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track