AKTUELNA ŽENA FUDBALERA OPTUŽUJE BIVŠU: Trošila si Nađove pare na kokain!
Foto: Aleksandar Jovanović, Marina Lopičić

rat

AKTUELNA ŽENA FUDBALERA OPTUŽUJE BIVŠU: Trošila si Nađove pare na kokain!

Stars -

Supruga Alberta Nađa, Mirna Nađ, oplela je po njegovoj bivšoj ženi Jeleni Nađ i otkrila da ona i dalje pomno prati njihov život, pa čak i to da pretura po kontejneru ispred njihove zgrade kako bi našla neki prljav veš.

Nakon skandala koji je tresao Srbiju pre dve godine i optužbi fudbalerove prve supruge da ju je fizički i psihički godinama maltretirao, kao i da nije isplaćivao alimentaciju za njihovo troje naslednika, ponovo se pokrenula lavina. Ovog puta, Mirna se oglasila na Fejsbuku i obavestila javnost da ona i njen suprug trpe torturu od Jelene.

- A ti, ti i dalje kopaš i kopaš po njegovom i mom životu. Ali ovog puta si dotakla dno kopajući po kontejneru ispred naše privatne zgrade. Čekajući smeće koje ću baciti... Tražeći šta? Šta više, dokle više? Ko si ti? Ti koja si rođenu decu stavila na stub srama! Ti koja si detetu poželela kovčeg! Ti koja si oca svoje dece stavila na isti taj stub srama! Ti koja ismevaš jadne i nedužne žene koje su prave žrtve psihičkog i fizičkog nasilja! Ti koja si propila, prokockala, pošmrkala novac, kuće, stanove, automobile koje je on krvavim radom stekao i dao svojoj deci za života da imaju, a izlaziš u javnost i govoriš da nemaš za ogrev?! - napisala je Mirna i nastavila:

- Ti koja si plaćala moje radnice istim tim novcem za bar neku informaciji o meni?! Ti koja si ismevala oca svoje dece! On nije glup, on je samo jedan dobar čovek koji je želeo sve da ostavi svojoj deci! Što je normalno! Ali, šta ti znaš?! Ko si ti? Da li je sledeći nivo dizanje automobila u vazduh?! Cela Srbija ti se smeje, pokušala si da staviš ljagu na mene i moju porodicu, ali ipak sam ja odrasla na ovom beogradskom asfaltu, iako si moje dete nazvala ustaškim kopiletom! Dosta je! Dosta!

Podsetimo, Jelena i Albert su se razveli pre sedam godina, a godinama kasnije optužila ga je za porodično nasilje, pokušaj ubistva, pokušaj silovanja varjačom pred sinom, kao i da im nije plaćao ogrev i da je hteo da izbaci decu na ulicu iz porodične kuće, dok najstarijem sinu navodno nije hteo da plati operaciju očiju. Ona je protiv Nađa podnela krivičnu prijavu zbog neisplaćenih alimentacija. Gnusno je to što je Jelena vređala njegovu novu suprugu i njihovu trogodišnju ćerku.

- To što si moju ćerku, bedniče, uskratio za 19.000 dinara, da bog da dao vašoj ćerki za kovčeg. A daćeš, majku ti mrtvu raspalu je*em - napisala mu je tada Jelena u poruci. Samo mesec i po dana nakon optužbi prve supruge,Albert i Mirna su se razveli, kako su rekli, zbog pritiska, ali su se ponovo venčali.

Jelena uzvraća udarac Mirna je bolesnica, tužiću je!

Kontaktirali smo s Jelenom Nađ, koja je bila besna kada je čula za optužbe sadašnje žene Alberta Nađa. - Ma to je jedna bolesnica, neka se okane mene i moje dece i neka živi svoj bedni život. Ona se bavi mojim životom, a ja radim i izdržavam svoju decu. Ne znam ni gde živi ona. Tužiću i krivično goniti i nju i Alberta, neka se ne igraju životima. Znate kako sam se sada iznervirala? Da li ta žena ima imalo pameti? Neka se kloni mene i moje dece. Ona pravi reklamu preko muke moje dece. Moj bivši muž me ne zanima, a ona tek ne, ona je poslednja rupa na svirali. Možda ona ima prljav veš iz svoje prošlosti, pa se boji. Ne mora da se plaši, ali bolje joj je da ne kažem ono što ja znam. Zna se kakvu je reputaciju imala. Spremam tužbu i krivičnu prijavu protiv nje za lažan iskaz na suđenju za alimentaciju za moju decu.

Jelena Stuparušić/ foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track