LUNA LOŠE GLUMI, A PRIČA SA SLOBOM JE ZAVRŠENA: Kija bez dlake na jeziku o rijalitiju, bivšem mužu i novoj LJUBAVI!
Foto: Printscreen/Instagram

ISKRENA

LUNA LOŠE GLUMI, A PRIČA SA SLOBOM JE ZAVRŠENA: Kija bez dlake na jeziku o rijalitiju, bivšem mužu i novoj LJUBAVI!

Stars -

Sloba Radanović nedavno je istakao da mu je žao što nije u kontaktu sa bivšom suprugom, a Kristina Kija Kockar tvrdi da je to više ne zanima.

"Pročitala sam šta je izjavio i ne znam šta bih rekla više na tu temu. Za mene je ta priča završena. Završena je "Zadruga", završen je moj brak i završena je priča sa Slobodanom, navodi pevačica i otkriva da je spremna za novu ljubav:

"Naravno, spremna sam za nešto novo. Trudim se sad malo češće da izlazim, mogu ti reći da ima nekih ponuda."

Nakon pobede u rijalitiju Kiju prati ogromna popularnost, koja obično ume da uplaši i otera muškarce. Ipak Kockareva tvrdi da nema taj problem, kao i da muškarci nemaju predrasude o njoj.

foto: Printscreen

"Što se tiče te slobode prilaženja muškaraca, to je sve relativna stvar, zavisi kako ko gleda na to. Momci se generalno plaše da priđu devojci, tako da nije ta popularnost sad neki faktor. Predsrasuda nemaju zato što sam obična devojka koja je ušla u rijaliti zbog neke specifične situacije i izašla iz svega toga i ne vraćam se na to", kaže ona.

Kockareva se našla u žiži kad su se pojavile informacija da ima opaku bolest i da je uslikana na onkološkoj klinici.

"Dobro sam. Išla sam samo na rutinski pregled, i to je sve što imam da kažem na tu temu. Uostalom to je moja intima, zdravlje je zdravlje. Što se tiče momaka i svega, spajajte me sa kim god hoćete. Zdravlje je stvarno moja intimna stvar i to ću zadržati za sebe", iskrena je Kija.

foto: Damir Dervišagić

Luna Đogani ne može da pobegne od čestih svađa, izliva besa i nervnih slomova. Kija, koja je sa Lunom provela nekoliko meseci u prethodnom rijalitiju, tvrdi da se ona samo pretvara.

"Loša gluma, i to je sve što imam da kažem na tu temu", rekla je pevačica.

Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen/Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track