NATA NEMA BRUS, ALI IMA OPRAVDANJE! Fatalna plavuša rešila misteriju: Evo gde je i zašto POSEJALA VEŠ ZA SOBOM!
Foto: Printscreen, Pink

objasnila

NATA NEMA BRUS, ALI IMA OPRAVDANJE! Fatalna plavuša rešila misteriju: Evo gde je i zašto POSEJALA VEŠ ZA SOBOM!

Stars -

Nataša Bekvalac nema kome nije izmamila osmeh na lice kada je usred jutarnjeg progarama priznala da joj je brushater ostao na drugoj televiziji. Pevačica se pred milionskim auditorijumom još jednom prisetila te situacije, pa objasnila šta se zapravo dogodilo.

"Kad sam shvatila da ću morati da pazim da mi se ne vidi veš dok budem nastupala, odlučila sam da ga skinem. To sam uradila u hodu i bacila brus negde tamo gde sam se presvlačila", bila je kratka ali jasna ona u "Premijeri, vikend specijalu", a nakon te poslovne obaveze uputila se kod Jovane i Srđana.

foto: Printscreen, Pink

Inače, povratak u Novi Sad joj je prijao, kao i njenoj naslednici Hani.

"Hana se obradovala preseljenju u Novi Sad, jer ima drugare koje zna od ranije. Za odrastanje moje dece Novi Sad je mnogo bolji od Beograda, jer nam je sve blizu i imaju kvalitetniji život. Inače, Hana je u periodu kada prerasta u devojku i mora imati pojačanu roditeljsku kontrolu, a budući da sam ja kontrol frik u Novom Sadu je to lakša priča. Tate mojih ćerki su tu svakako, ali sam ja ta koja u većini situacija odlučuje o vaspitanju dece. U centru smo grada i sve nam je tu - Kej, Spens, moja mama, škola i sve što treba. Šetam bez problema vozeći dečija kolica po celom gradu, što je u Beogradu bilo neizvodljivo", bila je iskrena ona.

U Čeneju je, kako kaže, ostvarila devojački san.

"Bukvalno imam azil za kuce i mace. To sam kao devojčica sanjala dok sam živela sa roditeljima i dve sestre u stanu od pedesetak kvadrata i stalno dovlačila životinje sa ulice, ali mi mama nije dozvoljavala da ostanu kod nas jer nije bilo mesta", rekla je pevačica.

foto: Printscreen, Pink

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track