SVI U KAFANI PEVATE NJEGOV VELIKI HIT, A NE ZNATE KO JE: Folk pevaču slava je bila veliki teret, pa se povukao, a evo kako sada IZGLEDA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

NEKAD I SAD

SVI U KAFANI PEVATE NJEGOV VELIKI HIT, A NE ZNATE KO JE: Folk pevaču slava je bila veliki teret, pa se povukao, a evo kako sada IZGLEDA! (FOTO)

Stars -

Slaviša Vujić je jedna od folk legendi iz drugog plana, čovek koji je na scenu stupio davne 1987. godine, a od tada do danas boemski izneo i teret svog talenta i svo zadovoljstvo koje ide uz to.

Pesme kao što su "Suze na telefonu", "Ja srećnik nisam bio", "Crna golubica", "Kome kući da se vratim", "Preko mora i preko planina", "Ne mogu bez tebe", "Ciganka mala", "Za tvoju ljubav" ostaće deo kafanskog nasleđa za buduće generacije, a kako sam Slaviša tvrdi to mu je najbitnije u životu i u poslu, a ne provlačenje po medijima i igranje po pravilima novih producenata.

"Ja sam dugo godina bio boem, pio sam, uživao tokom cele karijere sa publikom. Najbolji period u mom životu je bio kada sam bio kafanski pevač. Ovo ostalo, slava, popularnost, to je preveliki teret ", iskren je Vujić.

foto: Printscreen/Youtube

"Crna golubica" je pesma koja je na neki način zaštitni znak Slaviše Vujića poslednjih godina. Posle skoro dve decenije od izlaska ona je veći hit nego što je to ikad bila, a pevač nema tačno objašnjenje šta je to nova publika prepoznala u toj numeri.

"Ne znam zašto baš "Golubica", ali narod je to izabrao i ja poštujem. Publika se mora uvek uvažavati i ona je uvek u pravu i publiku je nemoguće slagati. Narod je u toj numeri pronašao kvalitet koji mu odgovara i jako sam srećan zbog toga, a takođe i zahvalan", smatra Slaviša za svoj sada već i najslušaniji hit.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/SrbijaDanas, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track