TRAŽILI SU JOJ DA DA KRV I NOVU FOTOGRAFIJU PRE UDAJE ZA ŠEIKA: Evo kako je najbogatija Srpkinja izgledala PRE VENČANJA, a govor njene drugarice je HIT! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

Sećanje

TRAŽILI SU JOJ DA DA KRV I NOVU FOTOGRAFIJU PRE UDAJE ZA ŠEIKA: Evo kako je najbogatija Srpkinja izgledala PRE VENČANJA, a govor njene drugarice je HIT! (FOTO)

Stars -

Jelena bin Drai prisetila se trenutaka pre udaje za arapskog bogataša Saida, pa se i sama našalila na račun fotografije koja je nastala pre 11 godina.

"Tražili su mu noviju fotografiju i uzorak krvi pre venčanja, pa smo išli u vladinu kancelariju da rešimo te administrativne obaveze. Moja najbolja prijateljica je išla sa mnom (da budemo sigurne da nam nešto ne promakne). Nikada neću zaboraviti koliko sam bila pospana tog ranog jutra. I dok sam ja u polusnu, ona uzima četku za kosu i počinje besno da me češlja govoreći: "Nadam se da si se bar umila i oprala zube pošto kosu očigledno nisi... mlada!", napisala je Jelena na Instagramu i prisetila se anegdote vezane za ovu fotografiju.

Jelena i Said bin Drai venčali su se u aprilu 2008. godine na njegovom porodičnom imanju, nadomak Dubaija. Na glamuroznoj svadbi, kojoj je prisustvovalo više od trista zvanica, goste su zabavljale članice grupe „Bjuti kvins“ i „Bla, bla bend“. Verenički prsten, koji je lepa Srpkinja dobila od Saida, retkost je iz kolekcije „Hari Vinston“, a burme je napravio brat slavnog draguljara Brus Vinston.

Bračni par Bin Drai ima troje dece - ćerku Asju (8) i sinove Hilala (7) i Hamdana (5). Njihova imena imaju posebna značenja po Kuranu, Asja je bila supruga faraona i prva žena koja je ušla u raj, Hilal znači mlad mesec, a Hamdan milostiv.

What you see VS reality ???

Објава коју дели Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) дана

Kurir.trs/Blic/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track