SAMO JEDNO SAM JE ZAMOLIO, NE ZNAM DA LI ĆE ME POSLUŠATI! Ćerka Ace Pejovića odlazi iz Srbije: Pevač otkrio na kakvim je MUKAMA!
Foto: Damir Dervišagić

EMOTIVAN

SAMO JEDNO SAM JE ZAMOLIO, NE ZNAM DA LI ĆE ME POSLUŠATI! Ćerka Ace Pejovića odlazi iz Srbije: Pevač otkrio na kakvim je MUKAMA!

Stars -

Aco Pejović nedavno je priredio veliku proslavu u porodici, kada je njegova ćerka Magdalena diplomirala je na Fakultetu organizacionih nauka. Jedna od tri naslednice nastaviće usavršavanje na jednom od najboljih univerziteta u Madridu, što pevaču nimalo lako nije palo. Ipak, ne krije ponos i radost zbog Magdaleninog velikog uspeha.

"Veoma sam srećan i ponosan, prvenstveno zbog njenog uspeha, a potom i zbog činjenice da je moje i suprugino vaspitanje urodilo plodom. Magdalena je izrasla u divnu devojku, što nam je bio i glavni cilj. Oduvek sam nastojao da njoj, i njenim sestrama usadim osnovne životne postulate, a potom im obezbedim sve uslove za kvalitetno školovanje", objasnio je on.

"Nimalo se ne brinem. Supruga i ja imamo potpuno poverenje u Magdalenu. Ipak, to ne znači da neću posećivati Španiju češće nego do sada i da sa ćerkom neću biti u svakodnevnom kontaktu. Vrlo sam vezan za sve tri ćerke i neretko se dešava da od radosti zaplačem kada se sa odmora vrate kući. Kada sam saznao će Magdalena školovanje nastaviti u inostranstvu, zamolio sam je samo jedno - da se po završetku studija vrati u Srbiju. Potajno se nadam da će me poslušati", bio je iskren Pejović.

foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/Story/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track