DARKO LAZIĆ U SVE VEĆOJ KRIZI, A NAJTEŽA BITKA TEK PREDSTOJI: Pevač ima anksiozne napade! Ceo život će morati da radi OVO, a to ga PLAŠI!
Foto: Dragana Udovičić, Kurir

Tresao se i preznojavao danima

DARKO LAZIĆ U SVE VEĆOJ KRIZI, A NAJTEŽA BITKA TEK PREDSTOJI: Pevač ima anksiozne napade! Ceo život će morati da radi OVO, a to ga PLAŠI!

Stars -

Darko Lazić već danima suočava se sa ozbiljnom apstinentskom krizom, zbog čega mora svakodnevno da razgovara sa psihijatrom. Otkako su ga probudili iz veštačke kome ne prestaje da traži narkotike jer, kako se navodi, ni fizički ni psihički ne može da izgura dane bez droge.

"Darkovo stanje je sada koliko-toliko stabilno, jer je, hvala Bogu, ono najgore i najteže prošlo. Izdržao je operacije kuka i butne kosti, preživeo je sve velike i male zdravstvene krize koje su se desile otkako je primljen u bolnicu, ali najteža bitka mu tek predstoji. Otkako su ga lekari probudili iz veštačke kome, Darko ne prestaje da traži da mu lekari i medicinsko osoblje donesu drogu, jer trpi ogromne fizičke bolove i psihičke lomove zbog apstinentske krize", rekao je Alou izvor objašnjavajući da pevač prolazi kroz velike muke.

"Onima koji znaju šta znači apstinentska kriza jasno je kroz koji pakao Darko trenutno prolazi. Jasno im je i da kokain izaziva najjaču psihičku zavisnost, ali i fizičke krize koje se, čak i u optimalnim uslovima, teško prevazilaze. On je imao stravične fizičke reakcije neposredno pošto su ga lekari probudili, jer je njegovo telo počelo da reaguje na povlačenje narkotika iz organizma. Tresao se i preznojavao danima, a svaki put kada bi ga obišli lekari ili medicinske sestre, tražio im je da mu daju drogu. On je svestan gde se nalazi i zbog čega je u bolnici, ali takve stvari su jednostavne jače od njega, pogotovo što je godinama redovno zloupotrebljavao alkohol i drogu. Lekari u KBC Zemun su pokušali da urade sve kako bi njegove krize umanjili, te su na kraju u tim uključili i psihijatra, koji sa Darkom razgovara kad god je neophodno", dodaje izvor, ističući da Lazića psihijatar obilazi najmanje dva puta dnevno.

"Darko se svakodnevno žali psihijatru da mu je teško bez droge, plače i moli ga da mu olakša muke i da mu prepiše jaka sredstva protiv bolova. Suočava se sa jakom depresijom, jer polako shvata šta je uradio svim ljudima koji ga vole, roditeljima, ćerki Loreni, bivšoj ženi Ani, verenici Marini... Sada su počeli i da mu se javljaju iracionalni strahovi, plaši se da nikada neće moći da funkcioniše normalno bez droge, plaši se da nikada neće naći zadovoljstvo u životu bez narkotika, ali ga lekar uverava da su te stvari normalne. Jednostavno, trebaće mu najmanje nekoliko nedelja da se u potpunosti skine sa droge, a onda će čitav život morati da se trudi ostane čist. To je ono čega se Darko najviše plaši", zaključuje izvor.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Alo/Foto: Dragana Udovičić, Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track