HAVARIJA SE NASTAVLJA! NAKON ŠTO JE SUBOTIĆEVA POLUDELA, OGLASILA SE NJENA MAJKA: Ono što je Ljuba priredila Davidu dotući će Aleksandru! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

LJUTA

HAVARIJA SE NASTAVLJA! NAKON ŠTO JE SUBOTIĆEVA POLUDELA, OGLASILA SE NJENA MAJKA: Ono što je Ljuba priredila Davidu dotući će Aleksandru! (VIDEO)

Stars -

Tokom veridbe Ivane Vrbaški i Karađorđa Subotića u rijalitiju je zavladao veliki haos, najviše zbog toga što Aleksandra Subotić nije mogla da prihvati izdaju svog oca koji je otišao sa ženom koja je prozivala nju i njenu majku Ljubu, njegovu bivšu ženu.

Aleksandra je lomila, vređala, plakala, a najveći oslonac u celoj situaciji bio joj je njen izabranik David Dragojević. Prilikom celog haosa oglasila se Aleksandrina majka Ljuba Pantović, koja uvek ima jasan i oštar stav u pogledu na sve.

David je sinoć prilikom izlaganja spomenuo da Karađorđe iskorišćava Aleksandru, kako novčano tako i zbog medijske pažnje, ali je takođe umešao i Ljubu rekavši da uopšteno oba roditelja koriste Aleksandrinu popularnost. Opšte je poznato da je Ljuba poznata javnosti i pre ulaska u rijaliti bila poznata zbog posla kojim se bavi i karijere koju ima iza sebe. Ovu Davidovu kontataciju je prokomentarisala lično Ljuba:

foto: Printscreen

"Što se botoksiranog kanarinca tiče, vidim da je opsednut Ljubom Pantović. Nit ga je ko pitao kakva sam ja, nit me je ko spomenuo, ali on uporno priča o meni. Njega boli to što znam ko je i šta radi, znam njegove prljave tajne kao i prljave radnje njegove mame, i od straha ubeđuje ukućane u to da sam loša, za slučaj da ja uđem unutra. Ja sam poznata i priznata u svetu i u Srbiji već 25 godina, imam uspeh, škole, posao i novac, a to naravno boli klošara koji je postao poznat kao nečiji decko. On je za žaljenje i ništa više."

foto: Ana Paunković

Kurir.rs/SrbijaDanas, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track