MANEKENKI KOJA SE OBESILA MAJKA JE POZNATA VODITELJKA, A OTAC NAŠ ČUVENI MUZIČAR: Mariji je bilo teško u detinjstvu jer se razlikovala od druge dece... (FOTO)
Foto: Printsscreen You Tube

tuga

MANEKENKI KOJA SE OBESILA MAJKA JE POZNATA VODITELJKA, A OTAC NAŠ ČUVENI MUZIČAR: Mariji je bilo teško u detinjstvu jer se razlikovala od druge dece... (FOTO)

Stars -

Za Marijom Ćurčić plače ceo region, a njeni članovi porodice bili su itekako poznati i proslavljeni u svojim karijerama. Ona je pronađena obešena u svom stanu, a ćerka je poznatog poznatog srpskog muzičara Đorđa Ćurčića, člana benda Del Arno, a majka joj je bila poznata novinarka Ana Marija Alves Ćurčić.

Majka manekenke radila je kao novinar u Studiju B, pa u Aldžeziri. Marijin otac svira gitaru u Del Arno bendu, i jedan je od najpoznatijih domaćih gitarista.

Pre nego što je postao član Del Arna, Đorđe je 1979. godine sam svirao u bendu "Buvlja pijaca", koji se tako zvao i pre Čorbinog albuma "Buvlja pijaca". Zbog služenja JNA napravio je pauzu, a onda je svirao u grupi "Kojoti", rokabili, potom u sastavu "Bel Tempo", nakon toga pet godina u "Roland bend"-u.

foto: Printscreen Facebook

Deda Marijin joj je ambasador, ispričala je nedavno sama Marija, rekavši da joj je u detinjstvu bilo mnogo teško, jer je bila drugačija od druge dece:

"Deda je bio ambasador, upoznao moju baku, koja je isto Srpkinja, tako je nastala moja mama".

Podsetimo, manekenka i voditeljka Marija Ćurčić (25) izvršila je samoubistvo i pronađena je u svom stanu na Savskom vencu, u ulici Aleksandra Kostića.

Marija se obesila u nedelju, 11. novembra oko 23 časa u stanu.

Lepa brineta bila je zaštitno lice mnogih klubova, snimala je brojne spotove i reklame. Studirala je odnose s javnošću, bila je novinar, voditelj, kao i PR.

Svoju karijeru rano je započela, pa je već u 16. godini postala model, a u TV vode je uplovila sa 17 godina na lokalnom MTV kanalu. Radila je kao promoter i organizator.

Rođena je u Beogradu, a sa majčine strane vuče poreklo iz Konga.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track