NATA SE NE PLAŠI DA POKAŽE NOVOG MUŠKARCA! Bekvalčeva nije izgubila veru u ljubav: Zašto bih krila, ne radim ništa što je KAŽNJIVO!
Foto: Damir Dervišagić

NEĆE DA TAKTIZIRA

NATA SE NE PLAŠI DA POKAŽE NOVOG MUŠKARCA! Bekvalčeva nije izgubila veru u ljubav: Zašto bih krila, ne radim ništa što je KAŽNJIVO!

Stars -

Nataša Bekvalac i nakon teškog perioda ne gubi veru u ljubav. Pevačica ističe da je žena koja voli život, a nada se da će "naleteti na dobrog" u budućnosti. Strah od ponovnog zaljubljivanja, kako ističe, nema i smatra da su to gluposti.

"Ja sam žena koja jako voli život. Bilo koja situacija ne može da me dovede do toga da izgubim veru u ljubav, da budem ozlojeđena i užasno negativna osoba koja je izgibila veru u muškarce - to su gluposti. Ima dobrih i ima loših, ja se nadam da ću naleteti na dobrog", kaže Nataša.

Što se tiče udvaranja, kaže da to ne može shvatati kao ostale devojke i žene, jer je medijski poznata ličnost.

"To je kod mene malo specifično. Ne doživljavam ja udvaranja kao neke žene koje se ne bave poslom koji ja radim. Budući da sam javna ličnost, nekako se uvek pravi neka fama oko mene", kaže ona pa priznaje da nema simpatiju, ali da primećuje da je grad pun interesantnih muškaraca.

Budućeg izabranika Nataša ne planira da krije.

"Ja ću da živim život, uopšte nemam taktiku. Ne vidim razlog zašto bih bilo šta krila, ne radim ništa što je kažnjivo", zaključuje ona.

Kurir.rs/Blic/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja