DARKO LAZIĆ UPAO U TEŠKU DEPRESIJU: Kada je shvatio šta je uradio, traži da vidi NJU, samo ona ga sad MOŽE SPASTI
Foto: Damir Dervišagić/Ana Paunković

ŽELI DA JE VIDI

DARKO LAZIĆ UPAO U TEŠKU DEPRESIJU: Kada je shvatio šta je uradio, traži da vidi NJU, samo ona ga sad MOŽE SPASTI

Stars -

- Darko nije video dete dugo pre nesreće, a čim bude prebačen s intenzivne nege u apartman, Ana Sević će je dovesti u bolnicu - kaže izvor.

Pevač Darko Lazić prolazi kroz novu emotivnu krizu u bolnici, jer ne može da dočeka trenutak kada će ugledati ćerku Lorenu! Od trenutka kada je postao svestan gde se nalazi i šta mu se dogodilo, Lazić je od Ane tražio da mu dovede ćerku u bolnicu. Ipak, tada su se svi složili da nije dobro da ga dete gleda povređenog.

Zbog toga, Sevićeva planira da devojčicu dovede u KBC Zemun odmah nakon što Darko izađe s intenzivne nege i bude prebačen u apartman, otkriva izvor blizak pevačevoj porodici za "Alo!". Darku je sada izuzetno teško, jer mnogo pre nesreće nije video ćerku Lorenu. Otkako su Ana i on prestali zajedno da žive, Darko se preselio kod roditelja u Brestač, a u Beograd je dolazio povremeno - da vidi ćerku i da bivšoj supruzi odnese novac za dete. Nekako se pogodilo da je pre nesreće, zbog poslovnih obaveza, morao da propusti jedan ili dva dogovorena susreta s Anom i Lorenom, a otkako se u zemunskoj bolnici probudio iz kome, ne može sebi da oprosti što više vremena nije proveo uz njih dve - kaže naš izvor i objašnjava da je Laziću sada predstoji borba protiv teške depresije.

Znate kako ljudi kažu: "Povrede na telu će da se zaleče, ali na duši, teško...". A njegova duša je izranjavana više nego telo, jer je tek u bolnici imao vremena da razmisli o svemu šta mu se u životu dešavalo. Shvatio je da je najponosniji na to što ima predivnu ćerku, zbog koje mora da ostane zdrav i fizički i psihički. Bio je vrlo mlad kada je osetio veliki novac i kada mu je popularnost udarila u glavu. Darko je, bez preterivanja, i dalje najpopularniji pobednik "Zvezda Granda", a veliki je to teret, kada ga stavite na nekoga ko je mlad i neiživljen. Niko nije mogao da ga zaustavi, a Ana je pokušala da od Darka napravi mirnog i posvećenog porodičnog čoveka. Nažalost, to joj nije pošlo za rukom - kaže naš izvor i dodaje da je Darko, uprkos svemu, mnogo vezan za ćerku.

foto: Damir Dervišagić, Kurir TV

- Lorena ga je mnogo promenila i smekšala, a dok su živeli zajedno, bio joj je veoma privržen. I tada je mnogo radio, ali je svaki slobodan trenutak želeo da provede s njom. Vodio ju je u igraonice i zoo-vrt, svaku joj je želju ispunjavao, a Lorena je najviše volela kada je tata odvede u Brestač, kod bake i deke. Ali, kada su poroci počeli da ga uzimaju pod svoje, trudio se da što manje vremena provodi kod kuće, da ga ćerka i supruga ne bi gledale - kaže naš izvor i dodaje:

- Darko sada ima još jedan motiv da što pre ozdravi i svakog dana pita lekare kada će ga prebaciti u apartman. Čim bude pušten s intenzivne nege, Ana će Lorenu dovesti u posetu. Devojčici još ništa nisu rekli, a i šta da joj kažu? Ništa ne bi razumela, jer je još dete. Ali, svakog dana pita za tatu jer joj mnogo nedostaje i jedva čeka da ga vidi - kaže naš izvor na kraju.

foto: Marina Lopičić

Ana ćerki rekla da je Darko na putu!

Svakog puta, kada je devojčica tražila da priča s tatom, Ana je Loreni rekla da je Darko na putu ili da spava.

- Kada bi Lorena poželela da ga čuje pred spavanje, Ana bi, navodno, okrenula njegov broj telefona i potom bi joj rekla da je tata nedostupan zbog toga što je u inostranstvu ili da je već zaspao. Nakon što uspava Lorenu, Ana se svako veče zatvori u drugu sobu i plače. Užasno je nerviraju priče koje se svakodnevno izmišljaju o njoj, pa je cela ova situacija užasno pogađa, jer zna da će agonija trajati. Ipak, ima podršku dečka Danijela, koji je sve vreme uz nju i ne dozvoljava joj da klone - ispričala je nedavno bliska prijateljica Ane Sević.

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs/Alo/Ana Paunković/Damir Derviđagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track