BILA JE DETE IZ RADNIČKE KLASE, A SAD NE ZNA KOLIKO JE TEŠKA! Dara Bubamara UTERIVALA je STRAH u kosti! Ako joj neko samo uradi OVO, čekala ga je BRUTALNA KAZNA! (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

ČESTO SE TUKLA SA DRUGARIMA

BILA JE DETE IZ RADNIČKE KLASE, A SAD NE ZNA KOLIKO JE TEŠKA! Dara Bubamara UTERIVALA je STRAH u kosti! Ako joj neko samo uradi OVO, čekala ga je BRUTALNA KAZNA! (FOTO)

Stars -

Iako se u detinjstvu često tukla sa vršnjacima, plavokosa pevačica se s vremenom sve više rukovodila emocijama.

foto: Privatna arhiva

Kada se pojavila na estradnom nebu, Radojka Adžić, poznatija kao Dara Bubamara, važila je za malog, slatkog, simpatičnog zvrka s najlepšim osmehom i iskrenim pogledom. U međuvremenu je izrasla u damu, majku, suprugu i pevačicu za kojom se diže prašina. Njena životna priča ne liči ni na jednu drugu, ali svojim dramatičnim usponima i padovima asocira na scenario iz nekog filma. Sve što ima, stvorila je sama. Iz godinu u godinu bila je sve luđa, ali uvek svoja.

foto: Privatna Arhiva

- Odrasla sam u skromnoj radničkoj porodici. Majka mi je radila u bolnici, a tata kao vozač u GSP. Bila sam nestašna, družila se s dečacima, ali sam roditelje slušala i u njih gledala kao u svetinju. U školi sam bila dobra i uvek kući dolazila na vreme. Tata me nikada nije udario - počinje priču pevačica koja je još u osnovnoj školi pokazala interesovanje za muziku i glumu. Pevala je i danju i noću. I dok je išla ka školi i dok se iz nje vraćala. Učlanila se u hor i sa 11 godina je počela da učestvuje na emisijama kao što je „Muzički tobogan“, gde je pevala i imitirala poznate ličnosti. Lepa Lukić ju je ugostila na svom koncertu i bila je oduševljena Darinim glasom. Na Zmajevim dečjim igrama predstavljala je Vojvodinu s pesmom „Svetski fol rokenrol“ i osvojila prvu nagradu. Dve godine kasnije, kao najmlađa učesnica, pobedila je na takmičenju „Najlepši glas Jugoslavije“.

- Bila sam omiljena. Nikada nisam bila lepa devojčica, već uvek simpatična. I kod učiteljica i kod drugova. Do petog razreda bila sam super đak, a onda me je uhvatio pubertet, pa su me zanimale druge stvari. Moram da kažem da su me učiteljice toliko obožavale da mi je jedna, pošto je trebalo da odgovaram, rekla: „Rado, ustani. Ajde, otpevaj nešto.“ Svojom harizmom i energijom uspevala sam da utičem na to da me ne pitaju. Iako nekad dobijem lošu ocenu, kasnije sam u poslednjem trenutku uspevala da naučim. Sramota me je da kažem, ali oduvek sam se tukla. Ako me neka devojčica iznervira, ja organizujem celu ekipu da je prevaspitam. Ja bih je šamarala. Ma, užasne stvari sam radila - iskrena je Rada, čijoj sreći nije bilo kraja pošto je shvatila da ima podršku roditelja za bavljenje muzikom.

foto: Privatna Arhiva
foto: Kurir

Kurir.rs/Glossy/Foto Provatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track