ESTRADNA SVADBA OD 150.000 EVRA O KOJOJ SE MALO ZNA! Na dan venčanja Dara je dobila savet od MAJKE vredniji od suvog zlata, a onda se sve OBISTINILO!
Foto: Damir Dervišagić

ISKRENA ISPOVEST

ESTRADNA SVADBA OD 150.000 EVRA O KOJOJ SE MALO ZNA! Na dan venčanja Dara je dobila savet od MAJKE vredniji od suvog zlata, a onda se sve OBISTINILO!

Stars -

Iako se u detinjstvu često tukla sa vršnjacima, plavokosa pevačica Dara Bubamara se s vremenom sve više rukovodila emocijama. Nakon jednog braka zbog papira i drugog iz ljubavi, prestala je da bude formalista, pa danas najviše uživa u ulozi majke.

Pošto je raskinula s Lazarom, posle perioda samovanja i posvećenosti poslu, Dara je upoznala biznismena Milana Kesića. Povezao ih je posao, pošto je nastupala u njegovom lokalu u Parizu. Strast, ali i ljubav, odmah su se rodili među njima. Verili su se posle šest meseci zabavljanja na Petrovaradinskoj tvrđavi.

foto: Damir Dervišagić

Venčanje je bilo zakazano u novosadskom hotelu „Park“, a prisustvovalo mu je 500 zvanica. Darina i Milanova svadba je u tom periodu bila događaj o kojem se danima pričalo. U veselje su uložili više od 150.000 evra. Mladenci su se vozili u skupocenoj limuzini, a potom i kočijama, imali su vatromet i tortu tešku 80 kilograma. Sve je bilo u znaku njihove ljubavi. Dara je u jednom intervjuu posle svadbe rekla da su njih dvoje bili u gubitku zato što su im rođaci, umesto novca, poklanjali lampe, slike, tepihe i nepotrebne stvari. Medeni mesec su započeli krstarenjem na prekookeanskom brodu. Ali to im nije bilo dovoljno, pa su ludu avanturu nastavili obilazeći Ameriku. Usledile su i radosne vesti. Pevačica je ubrzo zatrudnela.

foto: Privatna Arhiva

- Milan i ja smo se prvo verli, pa onda tek onda zakazali svadbu. Spremali smo je od januara do avgusta, a moja pokojna mama mnogo je imala udela u tome. Toliko je bila predivna žena da ne mogu a da ne ne setim koliko ju je Ðorđe Balašević obožavao. Jednom mi je rekao: „Da nije bilo tvoje mame, moja Olivera bi pala u depresiju.“ Olja je ležala u bolnici u kojoj je moja mama radila i krišom joj je davala da jede, jer znate kako je nekad bilo u državnim bolnicama teško. Imala je veliko srce i dobru dušu. A posle svadbe mi je govorila: „Sine, znaš, sad ste se ti i Milan venčali, trebalo bi da ostaneš trudna, da probaš.“ Tako su na udaju gledale starije žene. Onda bi me pitala da li sam nekad ostala u drugom stanju. Pošto sam joj odgovorila odrično, kao i to da sam se uvek pazila, posavetovala me je: „Samo ti to obaviš, podigneš noge uz sveću i gotovo.“ Prvo sam se začudila šta mi priča, bilo mi je simpatično, a onda sam zaista probala. Zaista sam podigla noge uz sveću, na šta mi je Milan rekao: „Sad sam ti napravio sina.“ Prošle su dve nedelje kada mi je nutricionistkinja rekla da sam nešto drugačija u licu i pitala me da li nisam trudna. Ispostavilo se da je bila u pravu - otkriva Rada i dodaje.

foto: Privatna Arhiva

Sin kao ispunjenje sna

Sve vreme tokom trudnoće želela sam sina koji će ličiti na Milana i ispunila mi se želja. A i mama je zaslužna za to. Čim sam probala da ostanem trudna, uspelo je. Kada sam tog dana došla kući da saopštim mužu radosnu vest, gledao je televiziju. Čim sam ga pitala da li zna šta ima novo, rekao je: „Znao sam.“ Njegovoj sreći nije bilo kraja. Naš sin je stigao na svet 2. januara 2009. godine. Bio je težak 3,9 kilograma, a dali smo mu ime Konstantin.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Glossy/Foto Damir Dervišagić

foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja