BIVŠI DEČKO MARIJE ĆURČIĆ  NASLUTIO TRAGEDIJU! Pre njenog samoubistva sreo našeg čuvenog pevača, a evo šta je od njega TRAŽIO! TUGA! (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Instagram

DA TE JEZA UHVATI

BIVŠI DEČKO MARIJE ĆURČIĆ NASLUTIO TRAGEDIJU! Pre njenog samoubistva sreo našeg čuvenog pevača, a evo šta je od njega TRAŽIO! TUGA! (FOTO)

Stars -

Tragično preminula manekenka i televizijsko lice Marija Ćurčić godinama je bila u turbulentnoj vezi sa Aleksandrom Raičevićem. Sa raskidom se, prema rečima bliskog prijatelja, teško nosila.

Aleksandar se od nje oprostio emotivnom porukom na koverti pošto je saznao da je podigla ruku na sebe. Na engleskom jeziku napisao je: "Možda se (uskoro) sretnemo", te nacrtao crtež na kome su njih dvoje u krevetu.

foto: Printscreen Instagram

Niko ne može da pretpostavi koji je razlog što se nesrećna devojka odlučila na ovakav korak.

Međutim, kako saznajemo, Raičević je samo nekoliko dana pre Marijinog samoubistva u jednom beogradskom kafiću sreo pevača Dragana Kojića Kebu, koga je zamolio da mu otpeva pesmu "Srce piše suzama", čiji stihovi glase: "Ljubavi moja, ljubavi tajna, tugo beskrajna. Srce piše suzama pesmu rastanka", kao da je predosetio tragediju.

foto: Damir Dervišagić

Kurir/Foto: Instagram Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track