KRISTIJAN IZ ZATVORA PRAVI PAKT SA STANIJOM: Ulaze zajedno u rijaliti, a ovo su detalji PAKLENOG plana!
Foto: Printscreen

ZAJEDNO DO POBEDE

KRISTIJAN IZ ZATVORA PRAVI PAKT SA STANIJOM: Ulaze zajedno u rijaliti, a ovo su detalji PAKLENOG plana!

Stars -

Kristijan Golubović obnavlja pakt sa Stanijom Dobrojević! On je iz zatvora pozvao starletu i predložio joj da se ponovo udruže ukoliko on uđe u "Zadrugu 2". Kriminalac će pisati molbu za uslovni otpust jer želi da se udruži sa Stanijom kao pre tri godine u "Farmi 6" kako bi zajedno došli do finala i uzeli 50.000 evra.

Bez obzira na to što njih dvoje ne pričaju otkako je Kristijan naterao Staniju da mu da polovinu nagrade od pobede u "Farmi 6", on se odvažio da je kontaktira. Golubović je iskoristio to što je starleta zbog operacije morala da napusti "Zadrugu", pa ju je pozvao i izneo joj svoj predlog.

foto: Dragan Kadić

- Stanija se još u Americi oporavlja posle operacije i bila je u potpunom šoku kada ju je Kristijan pozvao. Iako su u veoma lošim odnosima, ona je saslušala šta ima da joj kaže. Objasnio joj je da će pisati molbu za skraćenje zatvorske kazne i da se nada da će zajedno sa njom ući u "Zadrugu". Predložio joj je da sve razmirice ostave iza sebe i naprave neviđen šou u Pinkovom rijalitiju - prepričava za Stanijina dobra drugarica koja je želela da ostane anonimna.

Ona je objasnila da starleta ne zna šta ju je snašlo. Pokušala je da prekine razgovor, ali s obzirom na to da i dalje nije ravnodušna prema Kristijanu, saslušala je sve što je imao da kaže.

foto: Printscreen

Kristijan je u svom maniru u nekim momentima i vređao Staniju. Rekao joj je da je ispala glupača što se petljala sa Vladimirom Tomovićem, da se spustila nisko i da taj "papan koji tuče žene" nikada neće moći njemu da parira. Posavetovao ju je da se primiri kada se vrati u "Zadrugu", da se ne muva ni sa kim i da sačeka da on izađe iz zatvora i uđe u rijaliti.

"Kada ja uđem dobićeš i veći honorar", obećao joj je Kristijan. On je ubeđen da bi uz njenu pomoć uspeo da dođe do finala i rekao joj je da će ovog puta on njoj dati polovinu nagrade - pojašnjava sagovornica.

Prema njenim tvrdnjama, Dobrojevićeva je rekla Kristijanu da joj da vremena da razmisli o predlogu.

- On je uglavnom pričao, a Stanija ga je slušala. Na kraju mu je rekla da ne može odmah da mu odgovori i da je najbolje da vide prvo hoće li on uopšte izaći iz zatvora. Tresla se dok je razgovarala sa njim. Njoj je i dalje stalo do Kristijana, a i plaši ga se. To je najgora kombinacija emocija - zaključuje Stanijina drugarica.

Kurir.rs/Hit/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track