IRINA VUKOTIĆ IZNENADA OTIŠLA NA BOLOVANJE I OD TADA SE NE JAVLJA NIKOME: Svi u NEVERICI! A evo šta kaže ekipa sa Hepija o voditeljki! (FOTO)
Foto: Printscreen

saznajemo

IRINA VUKOTIĆ IZNENADA OTIŠLA NA BOLOVANJE I OD TADA SE NE JAVLJA NIKOME: Svi u NEVERICI! A evo šta kaže ekipa sa Hepija o voditeljki! (FOTO)

Stars -

Voditeljka televizije "Hepi" Irina Vukotić iznenadno je otišla na bolovanje, a izvor sa ove televizije otkrio je da je bilo nekih nesuglasica, te da se još ne zna da li će se ona uopšte vratiti na posao u ovu medijsku kuću.

Voditeljka već dve godine radi na Hepi televiziji, na kojoj je donedavno sa Milomirom Marićem vodila jutarnji program "Dobro jutro, Srbijo". Međutim, kako saznajemo, to bi moglo uskoro da se promeni.

Naime, ovaj popularni voditeljski dvojac je svako jutro od 4.55 donosio najnovije informacije iz zemlje i sveta i razgovarao s gostima iz različitih sfera. Sve je iznenadila informacija da je Irina odjednom otišla na bolovanje, a kako nam kažu, razlog su određene nesuglasice:

"Irina već dve godine radi na Hepiju, odlično funkcioniše sa Marićem. I dok je Milomir malo temperamentniji, ona je oštrija, pa su se baš dobro uklapali. Međutim, u jednom trenutku je došlo do nekih problema pa su odnosi malo poljuljani. Nisam siguran da li je sa produkcijom, ili pak sa nekim od saradnika, ali u vazduhu se osećala neka tenzija i nervoza. Tako nije bilo ranije, svima je odmah bilo jasno kako nešto nije u redu. Irina je onda odjednom otišla na bolovanje, verovatno kako bi razmislila o svemu. Dok nije dolazila na televiziju nikome od nas se nije javljala, tako da ne znamo da li će se vratiti na Hepi uopšte na kraju svega", otkriva naš izvor i dodaje:

"Ekipi sa Hepija, frizerima, šminkerima i osoblju je bilo jako žao zbog nesuglasica, navikli su da sarađuju sa njom. Priča se da postoji šansa da da otkaz pa se oproba na nekoj drugoj televiziji, ali ona se nije oglašavala. Još uvek ne znamo šta je odlučila i gde sve ovo vodi, vreme će pokazati. Ne zna se ni zbog čega se stvorio taj jaz, ali klupko u jednom trenutku mora da se odmota", zaključio je izvor za TV magazin.

Povodom ovih navoda stupili smo u kontakt sa Irinom Vukotić, a ona je samo kratko poručila:

"Na bolovanju sam, čućemo se drugom prilikom".

Ipak, Irina je bilana koncertu Aleksandre Radović, gde se sa prijateljima dobro raspoložena veselila.

Ni njen saradnik Milomir Marić nam nije dao odgovore, već je kratko poručio da ne zna šta se tu dešava.

"Ja stvarno ne znam šta se dešava, ne mogu baš ništa da vam kažem tim povodom", ispričao je Milomir Marić.

Tokom vođenja "Dobro jutro, Srbijo" sa Marićem ostala je upamćena scena kada je direktorka Centra za evroatlantske integracije Jelena Milić ukrstila koplje sa Irinom, nakon čega je voditeljka uplakana napustila studio „Jutarnjeg“. Ovo gostovanje je potrajalo dvadesetak minuta, a rasprava je počela kada je Jelena napala Irinu da je ona nije adekvatno odbranila kada je Šešelj kod njih u gostima izneo tvrdnju da ona "ima picajzle". Pred kraj, dok je Milićeva još govorila, Vukotićeva je rekla da joj se nikada nije desilo da se toliko uznemirila.

"Meni se za 18 godine televizije nije desilo da mi lupa srce i da mi se znoje dlanovi", rekla je Vukotićeva, na šta je Milićeva odgovorila da je to njen problem.

Inače, Irina je karijeru započela 2000. godine kao urednica i voditeljka na Trećem kanalu. Uporedo sa novinarskim poslom, radila je i kao profesor srpskog jezika i književnosti u Osnovnoj školi "Jovan Sterija Popović" u Beogradu. Nakon toga prešla je u produkcijsku kuću "Imoušn", gde je pet godina radila kao urednica i voditeljka raznih emisija, između ostalog i "Velikog brata". Godine 2001. je potpisala ugovor sa Prvom srpskom televizijom. Sa glumcem Milanom Kalinićem vodila je emisiju "Sve za ljubav", a kasnije i šou program "Ja volim Srbiju". Priznaje da je upravo radeći takve projekte nadogradila znanje i veštine koje su proistekle iz rada na Trećem kanalu. Godine 2011. prešla je na Prvu srpsku televiziju, gde je tokom prve sezone sa koleginicama Marijom Kilibardom, Ivanom Zarić, Natašom Ristić i Majom Volk uređivala i vodila emisiju 2Žene". Irina je nakon toga vodila jutarnji magazin 2Tačno 92, zabavni program "Ja volim Srbiju", te šou program "Ples sa zvezdama".

Kurir.r, Blic / Foto:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track