ČELNICI GRANDA POMOĆI ĆE DARKU LAZIĆU DA PREBRODI FINANSIJSKU I PSIHIČKU KRIZU:  Lepa Brena i Saša Popović uradiće sve da pevaču OLAKŠAJU teške dane oporavka! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

posle saobraćajne nesreće

ČELNICI GRANDA POMOĆI ĆE DARKU LAZIĆU DA PREBRODI FINANSIJSKU I PSIHIČKU KRIZU: Lepa Brena i Saša Popović uradiće sve da pevaču OLAKŠAJU teške dane oporavka! (FOTO)

Stars -

Lepa Brena i Saša Popović, čelnici "Grand produkcije", dokazali su da svoje prijatelje i bliske saradnike nikada ne ostavljaju na cedilu. Osim što brinu o zdravstvenom stanju Darka Lazića, Brena i Popović materijalno pomažu pevačevoj porodici.

"Od kada je Darko doživeo saobraćajnu nezgodu, Popović je svakodnevno na vezi sa direktorom i pojedinim lekarima iz KBC Zemun", ispričao je izvor blizak porodici Lazić, a informaciju su nam potvrdili i u samoj bolnici.

foto: Damir Dervišagić

"Kako su nam rekli, Popović je odmah ponudio svoju pomoć u novcu i u bilo čemu drugom što bi doprinelo bržem ozdravljenju "Grandove" zvezde. Pitao je čak da li je potreban transport pevača u neku inostranu kliniku ili pak dovođenje nekog stručnjaka iz inostranstva. Kada su mu objasnili da Darku može pomoći samo Bog i da njegovo ozdravljenje zavisi isključivo od njega samog, zamolio ih je da mu jave ukoliko se bilo šta promeni u tom smislu i stavio im do znanja da im stoji na raspolaganju", ispričao nam je izvor.

foto: Printscreen/Youtube

Kako smo dalje saznali, Saša i Brena su od najbližih Lazićevih prijatelja saznali da Darko duguje ogroman novac zelenašima, ali i da su pevačevi roditelji zapali u finansijsku krizu. Zato su rešili da pomognu na sve moguće načine.

"Popović je odmah želeo da sazna kojim to ljudima Darko duguje novac, pa je preko zajedničkih prijatelja stupio u kontakt sa njima. Zamolio ih je da ne uznemiravaju porodicu, koja prolazi kroz agoniju, kao ni Anu Sević, da se ubuduće jave njemu i dao im je izvesne garancije da će dug biti izmiren", preneo je izvor.

Takođe, kako smo saznali, on i Lepa Brena su udružili snage u nameri da roditeljima pevača, koji je pre devet godina odneo pobedu u "Zvezdama Granda", pomognu materijalno. Iako su roditelji zbog ponosa najpre odbijali, kasnije su ipak prihvatili novac, koji im je u ovom trenutku preko potreban.

foto: Marina Lopičić

"Branka i Milan su pristali i uzeli novac, ali su im rekli da to prihvataju jedino kao pozajmicu i da će im Darko, kada bude stao na noge i vratio se poslu, vratiti do dinara", kaže naš izvor i dodaje:

"Sve to je rečeno i Darku, pa je pevač sada mnogo smireniji. Njegovo teško psihičko stanje zbog apstinencije i svega što ga je snašlo dodatno je bilo pogoršano i zbog dugova u koje je upao. Lekari su se plašili za njegovo psihičko stanje, ali pevač, pošto je čuo da su Saša i Brena uz njega, lakše podnosi oporavak".

Lepa Brena i Saša Popović poznati su po tome što o pomoći koju pružaju drugima nikada nisu želeli da govore javno. Tako je i ovoga puta.

"Volela bih da se Darko izbori za svoje zdravlje i svoj život. Iskreno da vam kažem, ne bih više to komentarisala", bilo je sve što je Lepa Brena želela da kaže o Darku.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, Alo / Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja