DARA BUBAMARA BEZ DLAKE NA JEZIKU O KOLEGAMA SA ESTRADE: Laziću je zapalila sveću, JALE I BUBE je ne zanimaju, a evo zbog čega je Georgiev zaista LJUT na nju!
Foto: Ana Paunković

TOTALNO SE OTVORILA

DARA BUBAMARA BEZ DLAKE NA JEZIKU O KOLEGAMA SA ESTRADE: Laziću je zapalila sveću, JALE I BUBE je ne zanimaju, a evo zbog čega je Georgiev zaista LJUT na nju!

Stars -

Dara Bubamara je progovorila o stvarima koje intrigiraju javnost, a pomenula je i svoje kolege sa estrade.

Ona je priznala da joj muškarci konstantno prilaze, ali i zašto je tako.

"Sve gori oko mene, muškarci su odlepili skroz, baš su poludeli, ja ne znam šta je to. Taj seksepil i to nešto u meni ne može se kupiti parama, to je ta harizma koju imam i svaka pored mene je nebitna. A i starija sam, a što je žena starija, ona dobije sigurnost i iskustvo", rekla je Dara i dodala zašto je izgubila kilograme:

"Smršala sam zbog sebe, jednostavno, sada sam zadovoljnija, sve mi lepše stoji i ja se bolje osećam. Imam ludačku energiju i neću da stajem. Najavljujem nove slike, pesme i duet sa Karleušom.Ja sam toliko poželjna da ne mogu da se odbranim od muškaraca, tako da kroz to dobijam neverovatnu snagu. A da ti ne pričam koliko me ljudi vole na nastupima, šalju mi cveće, tako da sam ja sa muškarcima stalno u kontaktu."

Pevačica je otkrila i da li ima dečka, a ostala je misteriozna.

"Trenutno sam u nekom svom fazonu. Ma ja, bre, ne smem ni da kažem da sam slobodna, odmah svi navale. Recimo da sam na nekoj sredini, nit ga imam nit ga nemam", izjavila je ona.

Trenutno popularni reperi Buba Koreli i Jala brat je ne zanimaju.

"Ma dosadile su svima više te jala bube, babe, ne bih o njima mnogo pričala, nebitni su", kaže Bubamara.

foto: Dragana Udovičić

Dara je gostovala si u emisiji zajedno sa Vladimirom Tomovićem, a sve je zanimalo mišljenje o njemu.

"Mali je poleteo. Vladimir nije na mom nivou da bi mogao tako sa mnom da priča. Ja se u startu postavim otvoreno, ali kada neko pretera kao on, skrenem pažnju. Stvarno je prejadno u samom startu emisije reći: "Ne bih da pipkam to, ja bih da pipkam Daru." Zato sam mu i rekla: "Dobrodošao u fan-klub Dare Bubamare." Nekoliko puta mi je uleteo u reč, bila sam u fazonu: "Aj, mali, smiri živce, smiri hormone i lepo se ponašaj." Definitivno nekim ljudima moraš da kažeš da niste na istom nivou. On je pokušavao da bude interesantan, ali ima glupe fazone."

S obzirom da se posvađala sa kolegom Vladom Georgievim, objasnila je od kada vlada netrpeljivost među njima.

foto: Printscreen

"Vlado je bio radnik u studiju Marka Kona kada sam ja njemu dozvolila da mi uradi jednu pesmu. Kasnije se on, kao, stideo te pesme. Ja ga onda spustim na zemlju i kažem: "Brate, jel se sećaš kad si mi radio pesmu, kad sam ti dozvolila da budeš pored mene?" Od tada je počela mržnja s njegove strane. Ja samo ne znam odakle mu smelost da komentariše ženu kao što sam ja jer ja toliko radim na svojoj karijeri, u trendu sam i broj jedan… Vlado je klasičan luzer i pijandura, ne znam kada je izbacio hit. To je žalosno, pogotovo je jadno da jedan Crnogorac tako pljuje ženu. Crnogorci su divni ljudi, muškarci su pravi džentlmeni, i kod njih se uvek osećam divno, a ovaj alkos ih bruka. Shvatiću to kao njegovo nezadovoljstvo u životu i potrebu da se zakači za mene pošto sam ja popularna. Samo ne znam odakle smelosti tom alkoholičaru da me uzima u usta", izjavila je.

Ona je dodala da je svim srcem uz Darka Lazića, kom je zapalila sveću za zdravlje:

"Jao, mnogo mi je teško da pričam o Darku. U životu bez zdravlja nemaš ništa, a ja verujem da će se on oporaviti i da će više ceniti svoj život. Od prvog dana sam sa njegovima u kontaktu, bila sam u crkvi i za njegovo zdravlje zapalila sveću."

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Svet, Foto: Ana Paunković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track