VELIKA LJUBAV

ZAVELA JE MARKA JARIĆA, ALI NIKAD NIJE UPOZNALA NJEGOVE ĆERKE: Srpska SEKS BOMBA se povukla iz javnosti i sad uživa u LJUBAVI SA OVIM HRVATOM (VIDEO)

Stars -

Manekenka Tijana Krstić poslednjih godina povukla se iz javnog života, te se samo s vremena na vreme može videti na pojedinim javnim događajima.

Atraktivna Srpkinja početkom 2016. godine uplovila je u vezu sa košarkašem Markom Jarićem, sa kojim se upoznala prilikom njegovog boravka u Beogradu. Tijana je nakon toga često odlazila kod Marka u Majami i neko vreme uspevali su da održe vezu na daljinu.

?

Објава коју дели Tijana Krstic (@tijanakrst) дана

- Bili smo na žurkama i uživali smo u odličnom provodu koji pruža taj grad, koji je pun zabave. Nisam stigla da upoznam njegove ćerke Valentinu i Sijenu, jer kada sam boravila u Majamiju, one tada nisu bile tamo - rekla je tada manekenka.

foto: Profimedia

Međutim, ljubavni krah je usledio nakon četiri meseca romanse. Tijana, koja je inače završila arhitekturu, se i dalje bavi modom, ali se pored manekenskog posla posvetila privatnom biznisu. Ona je pokrenula svoju modnu liniju i kreira pretežno haljine, koje nose mnoge dame sa javne scene.

#time ? #lunch ? #organic #raw #stay #healthy

Објава коју дели Tin (@tin.sen.tic) дана

I kada je reč o emotivnom životu Tijana je ponovo ispunjena i uživa u ljubavi sa ugostiteljem iz Dubrovnika Tinom Sentićem, zbog kog često boravi u Hrvatskoj.

?? ?? ??

Објава коју дели Tin (@tin.sen.tic) дана

Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track