Oskar popularnosti

U SLOBINOM ZAGRLJAJU DOŠLA NA DODELU OSKARA: Kija Kockar nosila DUBOKI DEKOLTE i ponosno pokazala ožiljak od operacije na grudima (VIDEO)

Stars -

Kija Kockar je odlikovana na valjevskom "Oskaru popularnosti", i to sa čak dva trofeja, a na dodelu je stigla sa dubokim dekolteom pokazujući ožiljak od nedavne operacije na grudima.

Naime, pobednica "Zadruge" sa sobom je kući ponela Oskara za medijsku ličnost godine, kao i za duet godine "Ne vraćam se na staro" sa Ministarkama.

- Imam već Beogradskog pobednika za medijsku ličnost, kao i nagradu za gej ikonu 2018. godine - uz osmeh je rekla Kija, dodajući da je veoma zadovoljna početkom karijere.

Vlasnica hita "Potpis" otkrila je da će nova pesma doživeti premijeru u ponedeljak, kao i da će publiku uskoro obradovati nekolicinom dueta, ali da nijedan od njih neće biti sa bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem.

foto: Printscreen

Na konstataciju novinarke da je prilično neobično to što je pokazala ožiljak od operacije na grudima, bez pokušaja da ga zakamuflira, Kockareva je odgovorila:

- Malopre je neko mislio da sam se umazala hemijskom. Svakako je tu, tako da nema potrebe da ga skrivam. Uostalom, ne želim da stavljam bilo šta što nije prirodno preko toga - objasnila je Kockareva, dodajući da je ponosna na sebe zbog načina na koji je prošla kroz sve to.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Svet/Foto Printsscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track