NATAŠA DNK U 8. MESECU TRUDNOĆE OTKRILA KAKO ĆE SE PORODITI: Voditeljki je preteško da smisli ime za ćerku, a evo zbog čega!
Foto: Marina Lopičić

BROJI SITNO

NATAŠA DNK U 8. MESECU TRUDNOĆE OTKRILA KAKO ĆE SE PORODITI: Voditeljki je preteško da smisli ime za ćerku, a evo zbog čega!

Stars -

Nataša Aksentijević sitno broji do porođaja, budući da je ušla u osmi mesec trudnoće, a tom prilikom se prisetila momenta kada je na svet donela ćerkicu Helenu koja uskoro treba da dobije sestru.

"Volela bih da i ovaj porođaj protekne kao prvi. Rođenje Helene trajalo je čitavih pet minuta, a na svet sam je donela prirodnim putem uz malu pomoć epidurala, jer ko danas ide kod zubara bez anestezije? Nadam se da će slično biti i kroz mesec dana", izjavila je nekadašnja voditeljka emisije "DNK", dodajući da se u njenom domu uveliko polemiše o imenu koje će beba nositi.

"Helena bi volela da se beba zove Melodija. Tu želju joj, ipak, nećemo uslišiti. Još razmišljamo o imenu, a u tim situacijama obično shvatite koliko vas ljudi nervira. Taman vam neko ime padne na pamet, a onda kažete: "Neću, znam već jednu, baš mi ide na živce". Helena je dobila ime tek kada je imala mesec dana, zamalo da joj kumuje matičar po službenoj dužnosti",priznala je uz prepoznatljivi osmeh Nataša.

foto: Printscreen/YT

Kurir.rs/Story, Foto: Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track