DARKOVA KUMA OTKRILA SVE: Evo šta tačno mala Lorena zna o tragediji koja je zadesila Darka Lazića!
Foto: Printscreen/Premijera

planovi

DARKOVA KUMA OTKRILA SVE: Evo šta tačno mala Lorena zna o tragediji koja je zadesila Darka Lazića!

Stars -

Andreana Čekić, kuma Darka Lazića, smatra da četvorogodišnja naslednica Lorena i ne treba da se traumira i da poznatog tatu vidi u kolicima.

"Ona ne zna ništa o tome. Moje iskreno mišljenje je, pošto ima samo četiri godine, da ne bi trebalo da se traumira i da ga vidi dok je u kolicima. Mislim da treba da ga vidi kad stane na noge i kad to sve bude izgledalo normalno, kao što je navikla", izjavila je pevačicda, koja planira da ode kod kuma u banju po prvi put.

foto: Damir Dervišagić

"Prvi put idem u banju da ga vidim. Dvaput sam bila u bolnici, jednom sam ga videla sa vrata, drugi put sam uspela da uđem, hvala Bogu na tome. Bilo mi je jako važno da vidi da sam tu. Ovog puta ćemo provesti malo više vremena zajedno, idem i da mu odnesem jelku", otkrila je ona.

foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić, Kurir

Inače, porodica i prijatelji pevača koji je stravičnu saobraćajnu nesreću doživeo 23. oktobra, ne žele da plaše malu Lorenu, već od nje skrivaju sve što se dogodilo dok se pevač u potpunosti ne oporavi.

Podsetimo, baka Milka, za koju je pobednik treće sezone "Zvezda Granda" veoma vezan, kroz suze se po prvi prvi put obratila medijima toko najkritičnijeg vremena. Tom prilikom je za Kurir ekskluzivno otkrila kako je njena praunuka predosetila da se njenom tati nešto dogodilo.

"Najteže je za Lorenicu. Stalno plače za tatom jer ga ne viđa. Pita za njega, traži da ga vidi. Tačno oseti da nešto nije u redu iako se svi trudimo da budemo nasmejani pred njom. Ona je moj anđeo pametni, već je velika i shvata. Krijemo to od nje, nije pametno da sazna i šokira se. Ana je stalno s njom i maksimalno joj je posvećena. Trudimo se svi da nadoknadimo Darkovo odsustvo", kroz jecaje rekla je Darkova baka.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Srbija danas/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track