NJIHOVA LJUBAV TRAJE SKORO 3 DECENIJE, A OVAKO SU IZGLEDALI KADA SU BILI MLADI I LUDI: Viki i Taške u STRASNOM ZAGRLJAJU kada je pevačica imala samo 22 GODINE! (FOTO)
Foto: Printscreen You Tube

neprepoznatljivi

NJIHOVA LJUBAV TRAJE SKORO 3 DECENIJE, A OVAKO SU IZGLEDALI KADA SU BILI MLADI I LUDI: Viki i Taške u STRASNOM ZAGRLJAJU kada je pevačica imala samo 22 GODINE! (FOTO)

Stars -

Viki Miljković i Dragan Tašković Taške u braku su 11 godina, a njihova ljubav traje skoro 25 godina.

Iako retko govore o svojoj ljubavi, delima se trude da pokažu koliko znače jedno drugom.

- Verujem da Taške i ja opstajemo jer smo potpuno drugačiji od mnogih ljudi iz našeg okruženja. Maksimalno smo posvećeni jedno drugom, pomažemo se i podržavamo. Sve delimo i ono što je najvažnije - ne živimo estradnim životom. Normalne smo osobe, stojimo čvrsto na zemlji i uživamo u malim znacima pažnje, romantičnim gestovima i poklonima koji ne moraju da budu skupi.

A daleke 1996.godine kada su bili mladi i ludi, nastala je fotografija na Nišavskom keju, gde je pevačica uživala u Tašketovom zagrljaju.

Njihova ljubav je mnogo puta naišla na prepreke, pogotovu na početku veze kada su roditelji želeli da ih rastave.

- Potičem iz stroge porodice koja nikako nije želela da nastavim vezu sa Tašketom, a uporedo s' tim roditelji mog supruga samo su pogoršavali situaciju svojim stavovima. Iako smo bili mladi, on je imao 22, a ja nepunih 19, odlučili smo da se borimo. Moram da priznam da je raskol dugo trajao, ali opstali smo zahvaljujući snazi naše ljubavi. Tek posle dužeg vremena popravili su se i odnosi između naših porodica - iskreno je ispričala Viki.

foto: Printscreenn YT

Kurir.rs, Story / Foto: Printscreen You Tube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track