ALBANCI POTPUNO IZNENADILI CECU, RAŽNATOVIĆEVA U ŠOKU! Zabranili joj da uđe na Kosovo, ali na Jarinju se desio VELIKI OBRT!
Foto: Damir Dervišagić

OVOME SE NIJE NADALA

ALBANCI POTPUNO IZNENADILI CECU, RAŽNATOVIĆEVA U ŠOKU! Zabranili joj da uđe na Kosovo, ali na Jarinju se desio VELIKI OBRT!

Stars -

Svetlana Ceca Raćnatović održala je koncert pred hiljadama ljudi u Severnoj Mitrovici, koje ni kiša nije sprečila da dođu na Ploču i tokom jednoipočasovnog nastupa pevaju uglas sa pevačicom.

Sve je prošlo i bolje nego što se nadala, međutim jedno ju je zasigurno iznenadilo. Naime, na prelazu Jarinje provela je oko 15 minuta.

foto: Zoran Šaponjić

Od pevačice je, kako se navodi, zatraženo da se parkira sa strane da bi carinici uradili kontrolu, a pre nego što su propustili vozilo službenici albanske nacionalnosti zamolili su da se slikaju sa pevačicom.

1 / 5 Foto: Zoran Šaponjić

Na kraju koncerta, Ceca je pozdravila sve tradicionalnom porukom "Samo sloga Srbina spasava", te dala obećanje da će se vratiti.

"Želim da mi ovo nije, a naravno neće ni biti poslednji put da gostujem kod vas. Sjajni ste domaćini. Deo sam ovog naroda, pripadam ovde, osetila sam preveliku ljubav danas i tu sreću i radost na licima. Zadovoljstvo je moje, malo mi je utrnula vilica od zime, ali to nas nije sprečilo da imamo fantastičan koncert i sjajnu atmosferu, ushićena sam. Hvala svima što ste bili danas na mom koncertu, mediji su mi mnogo pomogli jer smo preko noći odlučili da ja budem gost u Mitrovici, opet bez vas ništa ne bi bilo kako jeste i nadam se da ćete i dalje biti ogromna podrška svim ovim napaćenim ljudima", rekla je tada okupljenim ona.

Kurir.rs/Blic/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track