PEVALA JE SVADBAMA JELENE KARLEUŠE, DEJANA STANKOVIĆA I SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Godinama Minu Kostić ne gledamo na ESTRADI, a njeno pravo ime krila je ko ZMIJA NOGE!
Foto: Damir Dervišagić

NOVOGODIŠNJE SNIMANJE

PEVALA JE SVADBAMA JELENE KARLEUŠE, DEJANA STANKOVIĆA I SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Godinama Minu Kostić ne gledamo na ESTRADI, a njeno pravo ime krila je ko ZMIJA NOGE!

Stars -

Pevačicu Minu Kostić u poslednje vreme retko imamo priliku da vidimo u javnosti, a prošle godine bila je tema medija kad se pisalo o tome da malo ko zapravo zna koje je njeno pravo ime.

Naime, prema informacijama koje su tada dospele u javnost njeno pravo ime nije ni Jasmina, nego Minira Jašari.

Kako je i sama pevačica mnogo puta isticala, nikada se nije stidela svog porekla, ali kako su uslovi života njene biološke porodice bili veoma teški, Mina je usvojena kada je imala samo pet godina.

foto: Marina Lopičić, PrintScreen/Youtube

Pored njenih bioloških roditelja Zoje i Alija Jašarija, Mina je veoma vezana za svoju „drugu majku“ Dudu, koja ju je odgajila i sa kojom je delila sve radosti detinjstva i prve ljubavne tajne.

Sada već 43-godišnja pevačka zvezda, muzikom se bavila još od malih nogu, a pre nego što je uplovila u profesionalne diskografske vode, pevala je na velikom broju svadbi pa je tako pevačica uveličala slavlja i brojnih poznatih ličnosti kao što su koleginica Jelena Karleuša, i sportisti Dejan Stanković i Siniša Mihajlović.

foto: Rajko Nedić

Mina Kostić bila je udata za biznismana Tiosava Tiku Sretenovića, od koga se razvela, a iz svog drugog braka sa pevačem Igorom Kostićem (alias Igor X), koga je upoznala na snimanju spota za svoju pesmu ima ćerku Anastasiju. Međutim, ni pevačicin brak sa markantnim pet godina mlađim kolegom Igorom nije potrajao i takođe je završen razvodom.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track