MAMA ZORICA I TATA KEMIŠ NE ŠTEDE KADA JE ĆERKA U PITANJU: Zlata kao svadbeni poklon dobila STAN U KRNJAČI! Iznenađenjima nikad kraja!
Foto: Privatna Arhiva

široko

MAMA ZORICA I TATA KEMIŠ NE ŠTEDE KADA JE ĆERKA U PITANJU: Zlata kao svadbeni poklon dobila STAN U KRNJAČI! Iznenađenjima nikad kraja!

Stars -

Brunclikova i Aranđelović ćerki Zlati i njenom mužu Milošu poklonili nekretninu u Krnjači, u koju će se useliti nakon njenog porođaja

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš odrešili su kesu za svadbeni poklon njihovoj ćerki Zlati Aranđelović i njenom suprugu Milošu Vujanoviću i poklonili im stan u Krnjači.

Kako Kurir saznaje, novopečeni mladenci će živeti u kući mladinih roditelja sve dok se ona ne porodi, a u međuvremenu će se svi pozabaviti opremanjem nekretnine, u koju će se useliti na proleće iduće godine.

foto: Printscreen Instagram

- Zlata i Miloš dobili su ponudu od njenih roditelja da žive u njihovom domu jer je prostran i ima mesta za sve, ali oni nisu pristali na to jer žele svoje ljubavno gnezdo. Razmišljali su o tome da kupe stan, ali Zorica je bila upućena u njihove planove i pretekla ih. Kad im je saopštila šta je smislila, blogerka i zvezda „Granda“ ostali su bez reči. U dogovoru su odlučili da nekoliko meseci provedu kod njih kako bi folk zvezda pomogla ćerki oko trudnoće zato što Miloš mnogo radi i često je odsutan od kuće. Za to vreme srediće se enterijer kako bi se na gotovo uselili u stan - otkriva naš izvor.

foto: Privatna Arhiva

Zoričina ćerka inače nije želela da pravi veliko svadbeno veselje jer je u petom mesecu trudnoće, pa su građansko venčanje obavili u krugu porodice i kumova. - Nisu hteli da prave spektakl sa nekoliko stotina ljudi, već da se registruju u miru. Ipak, svadbe će biti, ali sledeće godine, kad će organizovati i crkveno venčanje. Tada će i beba imati šest meseci, pa će sve biti lakše. Zorica i Kemiš su već zamislili kako će sve izgledati kad budu udavali ćerku u crkvi i to ne mogu da dočekaju. Kao roditelji, ispoštovali su njenu odluku i nijednog trenutka nisu želeli da se mešaju i poturaju svoje mišljenje. Pustili su mladence da odluče o svemu, osim što su ponudili svoju kuću kao idealno mesto za sklapanje građanskog braka, što su Miloš i Zlata oberučke prihvatili - kaže naš izvor.

Čudo neviđeno MLADENCIMA KUMOVALI BRAT I SESTRA

Ovo se dosad još nije desilo na javnoj sceni, ali u porodicama Aranđelović i Vujanović očigledno je sve moguće. Naime, Zlatin venčani kum bio je rođeni Milošev brat, dok je njemu kumovala polusestra njegove supruge!

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Marija Dejanović Foto: privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track