JEZIVA NESREĆA DESILA SE PRE 4 GODINE: Starleta Slađa nestala je na 6 dana, a onda je su je pronašli MRTVU u Sremskoj rači...
Foto: Printscreen/Facebook

SEĆANJE

JEZIVA NESREĆA DESILA SE PRE 4 GODINE: Starleta Slađa nestala je na 6 dana, a onda je su je pronašli MRTVU u Sremskoj rači...

Stars -

Poznata starleta Slađana Guduraš izgubila je život pre tačno 4 godine , kada je pronađena je mrtva u slupanom automobilu. Policija je pronašla automobil u kanalu pored puta Sremska Rača - Kuzmin.

U vozilu je bilo telo ženske osobe, a policija je u početku pretpostavljala da je reč o starleti i pevačici Slađani Guduraš (27), koja je nestala šest dana ranije.

Guduraševoj se svaki trag izgubio 10. decembra, kad je krenula iz Bijeljine u Beograd, gde je planirala da se preseli. Prešla je granicu oko 18 sati.

Policijski izvori MUP Srbije uradili su dodatne provere po bolnicama o eventualnoj nesreći, kako bi bile otklonjene i te vrste sumnje. Ali na žalost, Slađana je nađena tek par dana ranije.

Guduraš je sahranjena na gradskom groblju u Srpcu. Ispratilo ju je oko 200 ljudi, uz jecaje i suze njene majke Jelke Pantić, dečka Zorana Makivića, bivših radnih kolega iz srbačkog Doma zdravlja i bivših sugrađana.

Slađana Guduraš se pojavila u jednoj epizodi serije "Lud, zbunjen, normalan", a snimila je duet sa Đusom i pojavlila se u spotu Saše Matića i Cvije za pesmu "Reci, brate".

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja