GODINAMA NE JEDE MESO I NE NOSI KRZNO: Elena je na -35 obukla GUNJ koji su joj dali Laponci, a onda je morala i da se PRAVDA (FOTO)
Foto: Pritnsceen/Instagram

ŠOKIRALA FANOVE

GODINAMA NE JEDE MESO I NE NOSI KRZNO: Elena je na -35 obukla GUNJ koji su joj dali Laponci, a onda je morala i da se PRAVDA (FOTO)

Stars -

Ćerka naše poznate kreatroke Verice Rakočević posvetila se prirodi i nadomak Beograda napravila svoju oazu. Dizajnerka Elena Karaman Karić već nekoliko godina insistira na zdravom životu, a uz to je postala i vegan.

Krzno takođe ne nosi, ali nedavno je objavila fotografiju sa putovanja i šokirala pratioce pozirajući u pravom krznu.

"Samo se nadam da ne nosite pravo krzno", piše u jednom komentaru.

"Dženata draga, ja sam odavno prestala da nosim krzno i da jedem životinje. Ovo na meni jeste krzno divlje životinje koje su mi lokalni stanovnici, odosno moji domaćini posudili jer na -35 među domorodačkim stanovništvom je nesuvislo nametati svoju filozofiju i birati modni detalj makar bio nekome etički ispravan. Ne bi mi palo na pamet da Eskimu objašnjavam da ne treba da peca ribu jer da jede zeleniš ne može i nema niti da pripadnicima Sami kulture dokazujem da ne treba da jedu meso niti gone irvase, što je obeležje njihove kulture vekovima", napisala je Elena.

Kurir.rs/Foto Pritnscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track