LUDORIJE PREDRAGA SARAPE! Pojavio se u ORIGINALNOM izdanju, pa sve nasmejao do suza! Ovako se on bori protiv snega! (FOTO)
Foto: Printscreen Pink

zaprepastio!

LUDORIJE PREDRAGA SARAPE! Pojavio se u ORIGINALNOM izdanju, pa sve nasmejao do suza! Ovako se on bori protiv snega! (FOTO)

Stars -

Predrag Sarapa ulepšao je jutro građanima kada se pojavio sa šeširom u jutarnjoj emisiji imitirajući stil frontmena Garavog Sokaka. On je gledaocima objasnio da je to njegov način da se odbrani od hladnoće i snega.

Naime, gost programa bio je Bane Krstić koji se nije pojavio sa svojim prepoznatljivim šeširom, ali je upravo to voditelju dalo ideju, pa je uradio nešto što je mnoge nasmejalo. Sličnost je bila evidentna sa spotom koji je išao u pozadini, a on je umesto letnje doba, povezao zimu sa pletenim šeširom.

foto: Printscren

Iskopirao je stil poznatog muzičara pa napravio originalnu šalu, a u tom duhu i prokomentarisao svoj stil odevanja tog jutra:

"Ja sam stavio ovaj šešir da se ne vidi kad plačem. Sada sam opremljen za Novu godinu i za sneg!".

foto: Printscreen Pink

Bane ga je pohvalio ponavljajući da je napravio originalan potez. Atmosferu su učinili prijatnom i pozitivnom, pa gledaoce podsetili na letnje šešire, koji se u ovom zimskom periodu čine tako daleko. Ali, uz Sarapu ništa nije nemoguće, što je i dokazao ovim potezom.

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs / Foto: Printscreen Pink

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track