UROŠ ZA NJU NEĆE NI DA ČUJE! GOGA SEKULIĆ MORALA DA PROMENI PLOČU: Pevačica za sina spremna NA SVE! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

PREGOVORI U TOKU

UROŠ ZA NJU NEĆE NI DA ČUJE! GOGA SEKULIĆ MORALA DA PROMENI PLOČU: Pevačica za sina spremna NA SVE! (FOTO)

Stars -

Goga Sekulić porodila se 11. decembra na jednoj privatnoj klinici u Cirihu. Ona i njen izabranik Uroš Domanović tada su po prvi put postali roditelji, i to dečaka kojeg su nazvali Vasilij Andrej. Beba je po rođenju dobila najvišu ocenu, a roditelji nisu krili oduševljenje.

"Danas smo postali najbogatiji ljudi na svetu! Ljubimo vas i volimo Vasilij Andrej, Uroš i ja", poručila je pevačica i na taj način otkrila koje ime je odabrala za sina prvenca.

Da je spremna na sve zbog naslednika pokazuje to da je želela da, pored brojne pomoći koju imaju, unajmi i bebisiterku da bude tu za dečačića, međutim Uroš nije hteo ni da čuje.

"U prvom peridu ću se posvetii bebi, što je normalno, a kroz nekoliko meseci putovaću iz Ciriha u Beograd da bih radila na novim pesmama. Imam u planu da dok je beba mala ne putuje avionom, a to neće biti problem jer će o bebi brinuti u Cirihu moj muž, njegova mama, a tu je i moja rođena sestra. Što se mene tiče, ja bih zaposlila i neku bebisiterku, ma i pet njih ako treba, ali moj Uroš je izričito protiv toga, a ja poštujem njegovu želju", ispričala je Goga i tako otkrila kakve ih nesuglasice ovih dana more.

"Goga je isplanirala da ubrzo nakon porođaja počne da radi nove pesme zbog čega će joj biti potrebna pomoć dadilje. Uroš se ne slaže sa tim, zapravo on je podržava u tome da ona, kada beba ojača, počne da radi na novom albumu, ali ne želi bebisiterku. On je rekao da će on brinuti o detetu u tim situacijama, ali da ne želi dadilju", ispričao je izvor.

Kurir.rs/Blic/Foto: Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track