ODZVANJALI JAUCI

ČUPAO MI JE KOSU, DAVIO ME, KOŽA ME BOLI: Zerina ispuštala jezive krike, uzela šaku lekova da popije, jedva je spasli! DOŽIVELA NERVNI SLOM, pa pala u nesvest (VIDEO)

Rijaliti -

Tokom žurke u rijalitiju "Zadruga" došlo je do haosa, nakon čega je doživela nervni slom pa čak pala i u nesvest, a scene u kojima su je zadrugari smirivali bile su gore od horor filma.

Naime, celo veče se osećala tenzija između Zerine Hećo i Baneta Čolaka, a on je nekoliko puta pokušao da dođe do nje, ali bezuspešno, što je eskaliralo opštom svađom.

Bane je neprestano igrao sa Marijanom Zonjić i pokušavao da napravi Zerinu ljubomornom. U jednom trenutku obratio se Ervinu Mujakoviću i rekao mu da otera Zerinu od sebe ukoliko mu bude prišla.

foto: Pritnscreen

Kako mu nikako nije uspevalo da pridobije pažnju svoje bivše devojke, čak i time što joj je pokazivao srednji prst, Čolak je na samom kraju žurke prišao Zerini i rekao joj da želi razgovor.

Luna Đogani, Savo Perović, Mina Vrbaški i još nekoliko zadrugara uspeli su da Zerinu otrgnu od Čolaka, ali je u dvorištu došlo do pravog haosa.

Baneta je obezbeđenje odvela u zatvor dok je Zerina doživela nervni slom. Sve vreme je govorila da je neko dirao po nogama, da joj je zatvorio usta i urlala je.

Međutim, rekla je takođe i da Bane nije kriv ništa.

"Neko me je dirao, dirao mi je noge, čupao mi je kosu i ovako me davio. Mene moja koža boli. Nije Bane", govorila je čudnim glasom Zerina.

Kako je bila pijana, u jednom trenutku pokušala je da popije nešto, a zadrugari su je sprečili, pa se sumnja na to da su u pitanju neki lekovi.

"Daj, bre, devojka treba da ide na ispiranje posle ovoga", prokomentarisao je neko od zadrugara koji su se našli pored nje.

Zerina počela da vrišti, nakon čega je padala a zadrugari i obezbeđenje su je izveli.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja