Najnovije vesti

EKSKLUZIVNO! LUKAS I SONJA PONOVO ZAJEDNO! Proslavili                                                  Božić skupa, a evo gde žive i zašto se KRIJU
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Exkluziv TV Prva

Ne mogu jedno bez drugog

EKSKLUZIVNO! LUKAS I SONJA PONOVO ZAJEDNO! Proslavili Božić skupa, a evo gde žive i zašto se KRIJU

Stars

Aca Lukas i njegova bivša žena Sonja Vuksanović ponovo su zajedno, eksluzivno saznaje Kurir.


Pevač i majka njegove najmlađe ćerke Viktorije su se pomirili pre nekoliko meseci, ali to kriju kao zmija noge. Njih dvoje izbegavaju da se pojavljuju na gradskim dešavanjima gde ima medija, ali su sa prijateljima zajedno proslavili Božić u jednom prestoničkom restoranu.

foto: Printscreen/Pink


- Sonja i Aca su kao rogovi u vreći, ali ne mogu jedno bez drugog. Voli ona njega, a on nju obožava. To što su se razveli, nema veze sa njihovim osećanjima. Jednostavno, njih dvoje će uvek biti zajedno. Međutim, sada su odlučili da ljubav kriju od novinara jer su tako mirniji. I dalje ne žive zajedno, ali su uspeli da izglade odnos, pa se sada tajno viđaju. Božić su proslavili zajedno sa prijateljima u jednom restoranu. Aca je pevao, a Sonja je uživala dok ga sluša. Videlo se da su zajedno i da se vole - priča naš izvor blizak folkeru.
Prema njegovim rečima, popularni pevač je bio i na otvaranju Sonjinog novog butik.

 

- Došao je pred sam kraj jer nije želeo da upada u oči. Sada se manje svađaju nego ranije, a Lukas je bivšoj ženi finansijki pomogao oko novog poslovnog projekta. Za sada im je lepo, a i Viktorija je srećna što je Aci najvažnije. Jesu se svađali, letelo je perije na sve strane, ali eto, obrni - okreni njih dvoje na kraju opet zajedno. Lukas je uslovio ženu da iz života izbaci ljude koji mu ne odgovaraju, što je ona učinila. Ovakav epilog niko nije očekivao, ali to je njihov život i neka rade šta hoće - završava naš izvor.

 

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa bivšim supružnicima, ali oni nisu odgovarali na naše pozive.


Podsetimo, aprila 2010. Lukas i Sonja sklopili brak u crkvi na Bežanijskoj kosi. To je njemu bio treći, a Sonji drugi brak. Njihova veza izazvala je veliku medijsku pažnju, prvenstveno zato što je ona bivša žena Željka Šašića. Svadbeno veselje bilo je glamurozno, prisustvovali su Acini sin i ćerka iz prvog braka, kao i Sonjina ćerka Sofija, koju je dobila sa Šašićem. Aca i Sonja u braku su dobili ćerku Viktoriju, koja ima sedam godina, a Lukas ima i sina Andreja iz drugog braka sa Natašom. Razveli su se prošle godine.
Ljiljana Stanišić

 

 

2008. Lukas i Sonja započeli vezu
2010. venčali u crkvi na Bežanijskoj Kosi
2011. dobili ćerku Viktoriju
2018. godine se razveli

foto: Damir Dervišagić


Aprila 2010. Lukas i Sonja sklopili su brak u crkvi na Bežanijskoj kosi. Ovo je Aci treći brak, a Sonji drugi. Njihova veza izazvala je veliku medijsku pažnju, prvenstveno zato što je ona bivša žena Željka Šašića. Svadbeno veselje bilo je glamurozno, prisustvovali su Acini sin i ćerka iz prvog braka, kao i Sonjina ćerka Sofija, koju je dobila sa Šašićem. Aca i Sonja u braku su dobili ćerku Viktoriju, koja ima sedam godina.

 

50 godina ima Aca Lukas
40 godina ima Sonja
7 godina su bili u braku

Kurir.rs/Ljiljana Stanišić/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...