ONA JE VRANJEŠEVA ŽENA I NE BOJI SE KARLEUŠE: JK joj je pretila, a evo kako seksi Danijela uživa uz Ognjena! HAPPY FAMILY! (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook, Dragan Kadić

ŽENOM NA TOŠIĆ

ONA JE VRANJEŠEVA ŽENA I NE BOJI SE KARLEUŠE: JK joj je pretila, a evo kako seksi Danijela uživa uz Ognjena! HAPPY FAMILY! (FOTO)

Stars -

Eksplicitne fotografije Jelene Karleuše koje je pustio fudbaler Ognjen Vranješ, s kojim se pevačica dopisivala, a i dolazila mu u posetu, kako je fudbaler obelodanio, napravile su pravu pometnju i pomamu na internetu.

I pevačica i fudbaler imaju porodicu i ovim fotografijama su obe strane pogođene, a u jednom odgovoru fudbaleru, Jelena je spomenula Vranješevu ženu, pa ček i njoj zapretila.

"Žalim tvoju ženu i tvoje dete, crve! Ali kako si ti naudio mojoj porodici, tako će se sad svo zlo vratiti tvojoj! Bežite! Iselite se crve! Brzo!!! - navodi se u pomenutom delu saopštenja.

O Danijeli, Ognjenovoj supruzi sa kojom ima ćerku, ne zna se baš mnogo. Na njegovom Instagramu se može pronaći tek po koja fotografija sa atraktivnom brinetom.

foto: Printscreen Instagram

Danijela se posle svega oglasila na društvenoj mreži Fejsbuk objavivši fotografije sa suprugom Vranješem i njihovom ćerkom i tako bosanskom fudbaleru dala punu podršku, kao i to da skandal koji drma celi Balkan ne može da naudi njihovoj ljubavi.

Podsetimo, mediji su nedavno brujali o tome da je Danijela podnela zahtev za razvod zbog navodne veze fudbalera i jedne pevačice iz Srbije, ali izgleda da do toga ipak nije došlo. Ona mu je to oprostila, a ostaje da vidimo da li će preći i preko afere sa JK.

foto: Printscreen

Folk-diva Jelena Karleuša posle izbijanja skandala odlučila je da napusti Stbiju i ode kod supruga Duška Tošića u Kinu, gde je fudbaler potpisao ugovor. Duško se, pošto su procurile slike njegove supruge, samo jednom oglasio i dao punu podršku Jeleni i njihovom braku.

foto: Pritnscreen Tviter

Kurir.rs/Foto Printscreen/FB/Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja