UVEK JE BIO OŠTAR NA JEZIKU, ALI SADA JE PRETERAO! Kolege daju podršku Jeleni Karleuši, a Maca poručio: KASNO JE ZA KAJANJE! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić

NIJE JE ŠTEDEO

UVEK JE BIO OŠTAR NA JEZIKU, ALI SADA JE PRETERAO! Kolege daju podršku Jeleni Karleuši, a Maca poručio: KASNO JE ZA KAJANJE! (FOTO)

Stars -

Oko Jelene Karleuše podigla se ogromna prašina zbog eksplicitnih fotki koje kolaju internetom u porno aferi sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješom. Javne podrške uputilo joj je mnogo kolega, ali ima i onih koji nisu na strani pop dive, pa su osuli paljbu po njoj.

Dragan Marinković Maca okačio je post na svom Instagram nalogu u kome je napisao:

"Draga JK, posle J nema K".

Podsetimo, eksplicitne fotografije koje su počele da kruže internetom zapalile su ceo region, a na njima JK pozira u vrelom izdanju dok se na Fejstajmu dopisuje sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješom. Slike su otkrile intimne delove pevačice, ali i Ognjenovo lice dok uživa gledajući pevačicu kako se samozadovoljava.

JK je istakla da je u pitanju fotošop i da iza šokantnog materijala ne stoji samo jedna osoba, pa dodala da će svi pravno odgovarati. Vranješ je, pak, istakao: "Nit sam fan, nit paćenik nit psihopata kako ona želi da me predstavi, pre će to biti ona, i to sam spreman da dokažem da za sve sto kažem imam dokaze. Nisam nikoga nit jurio nit prisiljavao, sve je bilo dobrovoljno uz obostrano zadovoljstvo".

Kurir.rs / Foto: Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja