KARLEUŠA OSTAJE U KINI? Nema snage da se vrati u Srbiju, povratak neizvesan! DOLASKOM U BEOGRAD RIZIKUJE SVE!
Foto: Printscreen Instagram

UNIŠTENA

KARLEUŠA OSTAJE U KINI? Nema snage da se vrati u Srbiju, povratak neizvesan! DOLASKOM U BEOGRAD RIZIKUJE SVE!

Stars -

Jelena Karleuša, u poslednjim postovima na društvenim mrežama nije krila da je u nervnom rastrojstvu, a više od 24 časa nije se oglasila iz Kine, praktično kao da je u zemlju propala!

foto: Damir Dervišagić, REUTERS/Radovan Stoklasa

Iako treba da se vrati u Srbiju zbog brojnih obaveza, ona jednostavno ne zna šta da radi, kao da nema snagu da krene nazad ka Srbiji, otkviva za Kurir odlično obavešteni izvor.

- Jelena je doživela nervni slom. Pokušava da dođe sebi i da učini sve kako bi joj Duško sve oprostio. Ona ima brojne obaveze u Srbiji, snimanja na televiziji, nastupe, ali zasad psihički nije spremna da peva, niti da se pojavi na televiziji, gde će njen privatan život biti glavna tema. Jednostavni nema snage da ostavi Duška i krene ka Srbiji, jer postoji rizik da izgubi sve. Niko ne zna da li će uskoro uopšte doći iz Kine - otkriva izvor Kurira.

foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, čitava fama započela je na Božić kada je vest o njihovom razvodu odjeknula daleko, a povod su bile poruke u Jeleninom telefonu koje je Duško pronašao, nakon čega joj je i oduzeo telefon. Ovo su njih dvoje ubrzo demantovali, ali kada se činilo da se sve sleglo, internetom su se proširile eksplicitne fotografije pop dive na kojima masturbira dok je bosanski fudbaler posmatra preko aplikacije Fejstajm.

Pevačica je sa ćerkama Atinom i Nikom spakovala kofere i otišla iz Srbije, i to kod supruga Duška Tošića koji se trenutno nalazi u Kini gde ima profesionalni angažman, što su dokazale i slike sa njenog Instagrama.

foto: Pritnscreen Tviter

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja