JK JE 2 GODINE TEPALA VRANJEŠU: Evo koji je nadimak Karleuša koristila samo za Ognjena, fudbaler je TO NAJVIŠE VOLEO
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

Afera koja drma region

JK JE 2 GODINE TEPALA VRANJEŠU: Evo koji je nadimak Karleuša koristila samo za Ognjena, fudbaler je TO NAJVIŠE VOLEO

Stars -

Jelena Karleuša, Ognjen Vranješ i Duško Tošić našli su se početkom godine u centru skandala kada su u javnost isplivale prvo informacije da se pevačica Dušku iza leđa dopisivala sa bosanskim fudbalerom, potom eksplicitne fotorafije, a na kraju i poruke koje mu je slala.

Kako je Ognjen izjavio, Karleušu je upoznao pre otprilike dve godine, a ljubav je ubrzo planula. Dok je sve u njihovoj vezi bilo idealno, pevačica je imala i specijalan nadimak za svog partnera. U trenucima ljubavi zvala ga je "bebo", što je Ognjenu posebno prijalo.

foto: Printscreen Instagram, Printscreen YouTube

Naime, u jednom od dopisivanja, on joj je poslao svoju fotografiju, da bi ona potom prokomentarisala sve sledećim rečima:

- Bebo moja lepa, lepi moj, anđele moj najlepši - napisala je ona Ognjenu.

Podsetimo, skandal je počeo na Božić kada je Duško oduzeo Jeleni telefon u kom je pronašao dopisivanja sa Ognjenom Vranješom.

foto: Privatna Arhiva

Usledila je javna svađa Karleuše i Vranješa, iznošenje nagih fotografija i detalja afere, a javnost se svakog dana šokira novim informacijama.

I dok je Jelena Karleuša potpuno nestala sa društvenih mreža, Duško Tošić oglasio samo jednom fotografijom na kojoj su on i njegova supruga sa smajlijem koji namiguje, demantujući na takav način priče da se par razvodi.

Kurir.rs/Blic/Foto Pritnscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja