stanje se ne stišava

OPŠTA FRKA NA SNIMANJU ZG! JK POLUDELA PA ZVALA POLICIJU: Pogledajte zbog čega su morali da intervenišu! (VIDEO)

Stars -

Posle porno afere, Jelena Karleuša je doputovala iz Kine, a razlog je snimanje emisije "Zvezde Granda". Ona je skoro nedelju dana boravila kod Duška Tošića i od tada je na meti svih koji su jedva dočekali da se pevačica oglasi, a onda i vidi na ulicama Beograda.

U najvećoj tajnosti vratila se u prestonicu, pa iako je pored sebe imala ljude koji su je čuvali i štitili od fotoreportera, ipak je rešila da i sama na svom storiju objavi snimak kako ulazi na snimanje muzičkog takmičenja.

Inače, pevačica je kako saznajemo u toku snimanja vidno iznervirana zvala i policiju. Razlog je bio novinar koji je upao u zgradu ne bi li napravio neku fotku, međutim divu je ovo strašno isprovociralo pa je rešila da zatraži pomoć nadležnih.

foto: Sonja Spasić, Kurir

Podsetimo, frka oko pevačice koja se digla ne jenjava, a posle prepiske, eksplicitnih fotografija i samozadovoljavanja pred očima bosanskog fudbalera Ognjena Vranješa, svaki dan izlaze nove informacije povodom ovog slučaja.

foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Pevačica je ubeđena da iza svega stoji grupa ljudi, koja njoj i njenoj porodici želi da naudi, pa tako i da je sav sporni materijal zapravo fotomontaža.

Podsetimo, Ognjen ima drugačiji pristup svemu ovome, on pomno prati svaki potez pevačice, pa je i na društvenim mrežama samo dan nakon njene fotografije, "okačio" skoro pa identičnu.

foto: Instagram screenshot

Dok se Karleuša lavovski bori da sačuva brak i porodicu, on je u saopštenju izjavio da bi ispao džentlmen, ali da je bio primoran na takve poteze, koje je inače većina Jeleninih kolega osudila. Pa se tako obratio javnosti još nakon prvih njihovih eksplicitnih fotki.

"Poštovani, odmah da kažem da bih ispao džentlmen i ne bih potezao ovakve stvari da nisam izložen torturi optužbama i pretnjama mojoj porodici od strane gospođe i gospodina Karleuša. S obzirom da su spremni na sve u odbrani sebe i svoje porodice ja sam spreman da kažem i dokažem istinu koja je sledeća: Jelena i ja smo se upoznali preko Instagrama pre dve godine kada je sve i počelo. Tamo smo i brojeve razmenili i ušli u sve ovo. Za te dve godine doživeli smo i preživeli sve i svašta od zajedničkih putovanja, dolaženja kod mene u Atinu viđanja na raznim mestima, pa čak i kod nje kući, do skidanja tvitova o Krstajiću i mog komentarisanja svega toga. U svemu tome je bilo lepih i manje lepih stvari. Presveta Jelena sada izigrava jaku ženu i bitnost a preko prijatelja i poznanika moli i plače, sto je karakteristično za gospođu kad joj nešto treba, da demantujem i ne iznosim njen prljav veš. Te shodno tome da utvrdimo:

foto: EPA, Printscreen

Kurir.rs / Foto: EPA/ARMANDO BABANI, Printscreen Instagram, Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja