KARLEUŠA TAJNIM KANALIMA UŠLA U SRBIJU! EKSKLUZIVNO! Ovako je JK organizovala SPEKTAKULARNI BEG od novinara! (FOTO)
Foto: AP, Damir Dervišagić

otkrivamo

KARLEUŠA TAJNIM KANALIMA UŠLA U SRBIJU! EKSKLUZIVNO! Ovako je JK organizovala SPEKTAKULARNI BEG od novinara! (FOTO)

Stars -

Jelena Karleuša u nedelju je bila u velikom strahu od novinara i nije smela ni da pomisli da izađe pred fotografe na Aerodromu Nikola Tesla! Pred dolazak u Beograd ona je organizovala spektakularan beg od sedme sile, na kom bi joj pozavidele i svetske zvezde. Nije poznato ko joj je pomogao da sprovede svoj plan, da li je sve urađeno legalno i po važećim propisima, ali pošto joj je otac Dragan nekadašnji policijski načelnik, sumnja se da joj je pomogao da se skloni od javnosti, makar na jedan dan.

JK je, inače, danima van sebe. Tokom posete Dušku Tošiću u Kini, oboje su okačili na Instagram svoje kisele osmehe, a prolazak pored novinara za Jelenu je bila prava noćna mora, kaže sagovornik Kurira, blizak Jeleninoj osobi od poverenja!

- Za Jelenu, bliski susret sa medijima bio je pravi pakao. Nije nikako smela da prodje kroz glavni izlaz, ali ni kroz VIP prolaz, znajući da su na sve strane novinarske "zasede". Kako bi izbegla novi nervni slom, rešila je da umakne - kaže Kurirov odlično obavešteni sagovornik!

Za Kurir ekskluzivno otkriva da je Karleuša u Beograd stigla letom iz Istanbula, iako su mnogi sumnjali se se u Srbiju "uvukla" preko Temišvara, ili Niša... Naravno, znajući da je mediji čekaju na svim prolazima na aerodromu, ipak je znala gde nema nikoga. Takođe, za Kurir otkriva da je stigla u nedelju, iako su neki spekulisali da je došla u ponedeljak ujutru.

foto: Google Street View

- Na letu je bila maskirana tako da je malo ko može prepoznati. Sedela je u prvoj klasi, a po dolasku aviona u Beograd odmah je izletela napolje - dodaje naš izvor.

Tada su joj "preko veze" izašli u susret, a onda je sproveli prema tajnom izlazu sa aerodroma. Ona je odvezena kroz prolaz na zapadnom delu aerodroma, u blizini carinskog terminala. Neopaženo je umakla medijima.

Svima je bilo čudno kada je jutros crni mercedes izašao iz njene kuće. Tada je Jelena legla preko zadnjeg sedišta, kako je niko ne bi slikao. Naravno, samo desetak minuta kasnije izašla je pred objektive, dolazeći na snimanje Zvezda granda.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs / Foto: AP, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja