POSLE SKANDALA SA BOSANCEM, KARLEUŠA ULETELA U ZAGRLJAJ HERCEGOVCU: Njega je zagrlila pred svima, a ime mu nosi jednu čudnu poruku! Tek je napunio 22 (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen Instagram

HOĆE JE BIH

POSLE SKANDALA SA BOSANCEM, KARLEUŠA ULETELA U ZAGRLJAJ HERCEGOVCU: Njega je zagrlila pred svima, a ime mu nosi jednu čudnu poruku! Tek je napunio 22 (VIDEO)

Stars -

Jelena Karleuša vratila se iz Kine, gde je bila kod suprug Duška Tošića, kod njega je otišla odmah po izbijanju skandala sa eksplicitnim fotografijama koje je slala bosanskom fudbaleru Ognjenu Vranješu, i odmah je otišla na snimanje emisije Zvezde Granda.

Jelena nije želela da daje izjave za medije, dovezli su je crnim džipom do sporednih ulaza studija, gde je samo izletela i ušla u zgradu. Prema izvorima koji su prisustvovali snimanju, Karleuša je bila nervozna, neraspoložena, nije mnogo komentarisala kandidate, a koleginici Mariji Šerifović se požalila da joj se znoje ruke i da nikada nije bila toliko nervozna na snimanju kao poslednji put.

Međutim, na scenu je onda izašao mladi Mostarac i Jelena je ustala, izašla na scenu i zagrlila. Tom prilikom joj se košulja podigla i izvirile su joj grudi.

Reč je o mladom pevaču Valentinu Perutini. Perutina je stekao populanost učešćem u „Zvezdama Granda“. Pevač nije došao do finala, ali žiri mu je uvek davao dobre komentare.

Ime mladog pevača znači "zdrav, jak", a poznato je po Svetom Velantinu, koji je svetac vezan ljubav.

Kurir.rs/expresstabloid/Foto Prinrsceen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja