JELENA KARLEUŠA OGLASILA SE NA INSTAGRAMU: Nikoga nisam UBILA, UKRALA ILI URADILA NEŠTO LOŠE! Molim vas, ne dirajte mi decu! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

U JEKU SKANDALA

JELENA KARLEUŠA OGLASILA SE NA INSTAGRAMU: Nikoga nisam UBILA, UKRALA ILI URADILA NEŠTO LOŠE! Molim vas, ne dirajte mi decu! (FOTO)

Stars -

Jelena Karleuša, koja se vratila ih Kine, gde je bila kod supruga Duška Tošića, da bi snimila emisije Zvezde Granda, oglasila se na društvenoj mreži Instagram apelujući da se u skandalu koji trese Balkan ne spominju njena deca.

"Mediji su odigrali najstrašniju ulogu protivno zdravom razumu, istini, novinarskom kodeksu. Nikada nikoga nisam ubila, ukrala ili uradila nešto loše, naprotiv, čitav život sam posvetila pomaganju ljudima i životinjama. Neka čitav Balkan, čitav svet gleda medijsko, psihološko, bezumno kasapljenje jedne žene, njene porodice, imena, časti, osnovnog ljudskog dostojanstva - i neka ćuti. Za kraj, apelovaću. Ne stavljajte mi decu na naslovne strane. Ne koristite moju decu u vašim bolesnim željama da meni naudite. Ima li u vama bar malo ljudskosti ili ste jednostavno monstrumi koji uživaju u zlostavljanju i nasilju, lažima i mržnji....", napisala je Karleuša na Instagramu.

foto: Printscreen

Ječena Karleuša je posle nekog vremena izbrisala objavu sa Instagrama iz nepoznatih razloga.

Kurir.rs/Foto Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track