Najnovije vesti

VIKI OTKRILA ZAŠTO DOBRI KANDIDATI ISPADAJU IZ TAKMIČENJA ZG: Ona ne trpi NEPRAVDU i rešila je da PROGOVORI O SVEMU što se dešava na snimanju!
Foto: Printscreen

Šok

VIKI OTKRILA ZAŠTO DOBRI KANDIDATI ISPADAJU IZ TAKMIČENJA ZG: Ona ne trpi NEPRAVDU i rešila je da PROGOVORI O SVEMU što se dešava na snimanju!

Stars

Viki Miljković jedna je od članica žirija “Zvezda Granda”, a gotovo svakodnevno radi sa kandidatima kojima je mentor. Međutim, kako saznajemo, pored toga što se trudi da tim mladim ljudima prenese svoje znanje, pevačica teško podnosi kada se njeni takmičari ne pokažu u najboljem svetlu.

 

- Viki je izuzetno senzibilna i pogađa je sve što se dešava u takmičenju. Ona se potpuno posvetila kandidatima, zaista se trudi i teško joj padaju negativni komentari na njihov račun - otkrio je dobro obavešteni izvor i dodao:

Na snimanju “Zvezda Granda” sreli smo Viki Miljković, koja nam je poručila da vredno radi sa svojim takmičarima.

 

- Mnogi kandidati su prošli dalje, sad počinjemo da se pripremamo za treći krug. S obzirom na to da mi je ostalo još nekoliko kandidata koji nastupaju početkom marta i koji se bore za svoj plasman u naredni krug, moram i sa njima da obnavljam gradivo, što bi se reklo, da utvrdim naučeno.

 

Na navode o nepravdi koja se dešava tokom glasanja, Viki je istakla da do nje dolazi kada se članovi žirija međusobno ne dogovaraju.

foto: Printscreen

- Moram da priznam da je zasad manje-više realna situacija. Desi se nepravda, u smislu da se mi ne dogovaramo. Onda jedan iz žirija očekuje da će neko drugi da da glas, što se ne desi. Tada dođe do toga da neko nepravedno ostane bez ijednog glasa. To nije samo slučaj sa mojim kandidatima, to može da se desi bilo kome od nas, kao što se i dešava. Nekad mi zbog toga bude baš krivo kad posle pogledam. Ne želim ni o koga da se ogrešim, ali to je sve stvar momenta. Međutim, uglavnom je sve realno. Ne može da se promeni slika da li je taj neko na čekanju ili je za direktan prolaz - kaže pevačica, i dodaje da zbog posla ima malo vremena za uživanje.

 

- Imam jako malo slobodnog vremena, malo mi ostane i sve ovo ume da bude naporno, pogotovo mentorski rad sa kandidatima - navela je Viki.

foto: Printscreen Tv Prva

Kurir.rs, TV Magazin / Foto: Printscreen

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...